2777
2789

پول داشته باشی سزارین ....بازم پول داشته باشی زایمان طبیعی به روش های مدرن تو بیمارستان خصوصی....بخای نخای زایمان‌طبیعی درد داره ، تو بیمارستان دولتی م هم شلوغه ، هم اذیتت میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبیعی بودم.به نظرم جفتش مزایا و معایب خودشو داره.بستگی داره به وضعیت خودت.من از اینکه شکمم پاره شه میترسیدم از اینکه نتونم بعد زایمان از جام پاشم! اما خب تو زایمان طبیعی هم بخیه داری و درد خودشو داره.

هر کدومو که انتخاب کردی در موردش خوب تحقیق کن و استرسم به خودت نده.مادر شدن قسمت قشنگ زندگی ما خانوماس

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من الان سیزده روزه سزارین شدم 

بخدا سزارین به درد نمیخوره 

اصلاااااا خوب نیس 

از اولم طبیعی میخواستم ولی چون نینیم بریچ بود مجبور به سزارین شدم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من الان سیزده روزه سزارین شدم  بخدا سزارین به درد نمیخوره  اصلاااااا خوب نیس  از ا ...

عزیزم من شاید یه هفته دیگه زایمان کنم مثل دیوونه ها شدم یکی میگه سزارین یکی میگه طبیعی 

الان ازدرد اینا میگی ؟

ورزش هم ماما بهت داد توی روزای قبل زایمان؟

اره ورزش میگردم

ولی نه با مامای همراه

چن تا ورزش از اینترنت یاد گرفته بودم مث اسکوات و اینا زیاد‌میزدم پیاده روی هم میکردالبته اخرش با امپول فشار زایمان کردم ولی مامای همراه کمکم کرد

هر چه از دوست رسد نیکوست...
عزیزم من شاید یه هفته دیگه زایمان کنم مثل دیوونه ها شدم یکی میگه سزارین یکی میگه طبیعی  الان ا ...

عزیزم نمیخام بترسونمت ولی تجربه سزارین واقعا برای من وحشتناک بود 

هم دردش وحشتناکه و نمیتونی تکون بخوری هم مراقبت بعدش 

من بخیه هام داشت نکروز میکرد با اینکه خیلی رعایت میکنم 

هرروز حمام میرم و با شامپو بچه میشورم ،سشوار میگیرم ،شلوار گشاد نخی میپوشم ،گوشیمم رو زنگ گذاشتم برا قرصا سر وقت مصرف میکنم 

از وقتی اون امپولم برا بی حسی به کمرم زدن کمر درد گرفتم 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

دوبار توو دولتی زایمان طبیعی کردم خیلی ام عالی بود ، واقعا دنیای واقعی با نی نی سایت فرق داره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
عزیزم نمیخام بترسونمت ولی تجربه سزارین واقعا برای من وحشتناک بود  هم دردش وحشتناکه و نمیتونی ت ...

ممنونم از راهنماییت که صادقانه جوابما دادی ایشالله سلامتیتا خدا برگردونه و زود زود خوب بشی