2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمدانت پلی کیستیک هست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی هردو تخمدانم تنبلی داره؟باردار نمیتونم بشم یعنی😓

چرا نشی ولی باید اصلاح سبک کنی و لاغر بشی پیح فلورا تاجیکو تو اینستا ببین

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بمن گفتن با فولیکول ۶ باردار نمیشی باید تحت نظر باشی ماه بعدش باردار شدم خدا بخاد میشه

لابد شما وضعتون مث من وخیم نبوده من پریودام عجیب تامنظم شده خیلی ناراحتم اوایل اهمیت نمیدادم 

لابد شما وضعتون مث من وخیم نبوده من پریودام عجیب تامنظم شده خیلی ناراحتم اوایل اهمیت نمیدادم 

من از ۱۳ سالگیم الانم که الانه بعضی وقتا ۶ ماه یبار پریود میشم الانم اخرین پریودم شهریور بود 

هردو تخمدان  نمیتونین متوجه شین تنبلی شدیده یا نه؟

هردو تخمدان تنبلی داری ازروی سایز فولیکات مثلا روز 13دوره ات ویاذخیره تخمدانت روباآزمایش خون میتونن بفهمن 

باردار نشدن رو اینطوری نمیتونی احتمال بدی برو ذخیره تخمدان بده تا بهترمتوجه بشی 

منم ذهنم درگیره همین قضیه س

چندتا از پریودیام نامنظم شد و بعد اسفند پریود نشدم و الانم درد دارم و پریود نمیشم

ماه پیش سونو دادم همه چیز نرمال بود هم انداره تخمدان ها و ضخامت رحم و هیچ فولیکولی هم تو تخمدانم نبود و تنبلی نداشتم

حالا امشب تو ویزیت انلاین دکتر میگه تو تنبلی داری☹️☹️ از استرسش خواب ب چشمم نمیاد

دارو هم تجویز کرده ولی قبلا بخاطر کیست ازشون خورده بودم کلی عارضه داشتن برام هم میل جنسیم کلا از بین رفت و هم خشکی واژن شدید گرفتم و عوارض بعد از یک سال و نیم رفت برا همین دوس ندارم  قرص بخورم☹️ ن چاقم و نه موی زائد دارم.ریزش مو هم ندارم

نمیدونم چطور تشخیص داده

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

نگران نباش پریود رو بادارو منظم میکنن استرس روی باردارنشدن تاثیر می‌ذاره ریلکس باش حتما آزمایش ذخیره تخمدان روبده