2777
2789

حوصله جیغ بچه رو ندارم اینم ۱ ماهشه کولیکیه دائم دلدرد داره یه دختر ۸ ساله دارم درس و مشقش تو سرمه شوهرم بی مسیولیته کارش راه دوره وقتیم خونن است یه بار کمکم بچه رو نگرفته

خسته شدم دیگه نمیکشم😭

امشباز ساعت ۲ کوچیکه جیغ میزد بزرگه غر میزد که ساکتش کن تازه ساکت شده تو گهواره اما نمیخوابه کلا خوابش کمه 

خونریزی و لکه بینیمم تموم نمیشه 

خدایا یا خودت کمکم کن یا منو بکش راحتم کن😭😭

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
با مشورت پزشک قطره اینفاکول بهش بده، برای کولیک عالیه

بردمش دکتر کولیکز داده با پدی کالت اثر نداره

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردمش دکتر کولیکز داده با پدی کالت اثر نداره

همینا رو که شروع کرده یبوستم گرفته

عزیزم کاملا درکت میکنم منم دقیقا همین شرایطو داشتم پسرم کولیک داشت و خودمم افسردگی شدید حتی به خودکشی فکر میکردم، تنها راه حلش روانپزشکه منو روانپزشک و دارو نجات داد توام اگه حالت بده حتما برو پیش متخصص نزار حالت بدتر شه

اونا به درد نمیخوره فقط اینفاکول جوابه ولی حتما به دکترش بگو

حتما میبرمش دوباره فردا

نمیشه قطره استامینوفن داد بهش؟

کوچیکه رو ببر دکتر حتما،،واسه کولیک و خوابش دارو بده،،تغذیه خودت رو بهتر کن ،برو خونه کسی یه تایمی استراحت کن بچه رو نگه دارن،،بزرگه رو عادت بده خودش به درس و مشقش برسه بیشتر،،میگذره همه چی زووود

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
عزیزم کاملا درکت میکنم منم دقیقا همین شرایطو داشتم پسرم کولیک داشت و خودمم افسردگی شدید حتی به خودکش ...

کاش شوهرم کمک حالم بود از صدتا دارو بیشتر برام اثر داشت😭

کوچیکه رو ببر دکتر حتما،،واسه کولیک و خوابش دارو بده،،تغذیه خودت رو بهتر کن ،برو خونه کسی یه تایمی ا ...

دعا کن برام