پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
نمیشه ، لذت بخش نیست اصولاً فقط فکر به اینکه چه للللععععبتی توو راهه ادمو آروم میکنه ،من اتفاقا سعی میکنم یادم بره حالا یا با کتاب یا گوشی یا قرآن یا تی وی
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لباس و وسیله بخر برای نی نی یواش یواش بخر تا آخر هر سری یه چیز بخر خیلی حس خوبی میده خرید براش ، براش اسم انتخاب کن ، برای خودت لباس بارداری های خوشگل بخر ، خلاصه بشین پادشاهی کن برای خودت چون نی نی بیاد وقت سر خاروندن نداری😅
منم یه نی نی دارم که نه هفتشه تهوع ومعده درددارم یکم بی حوصلم کاشکی سرحال شم ولی خیلی خوشحالم این نی نی روبعدازدوسال خدابهم داده خدابراهمه مامانا نگه داره
بنظر من معمولا بارداری اول ادم چون تحربه جدیده و نگرانی های بیشتری داره اونطور که باید لذت نمیبره حالا اگه ویار و مشکلات باردارب هم داشته باشه بیشتر باعث میشه. اما بارداری دوم چون راحتتر میگیری و نکرانیان کمترن لذت بیشتری میبری. برای منکه اینطوره چون یبار این راهو رفتم و اجازه نمیدم بعضی نکرانیا سراغم بیاد یا همه فکرو ذهنمو رو بارداری متمرکز نمیکنم.البته به هورمونها هم خیلی بستگی دارن. معمولا اونا تصمیم میگیرن حال و هوات چطور باشه