داغوووووووووووووووون مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 722 عنوان انقدر به من بی محلی میکنه تا دستبند موی یار خز شه 251 بازدید | 10 پست یعنی حسرتش موند رو دلم با من اوکی شه یه هفته بعدش ازازش مو شو بگیرم با هاش دستبند درست کنم اخر خز میشه و من به عشقم نمی رسم خدایا چقدر بد شانسم من 1403/01/25 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_نویان_نیهان73 عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 466 انگار عشق کشکه دو روزه درست بشه نه عزیز عشق خیلی حسش فرق داره با هوسای دو روزهعشق پاکه معصومه عشق یکی اگ یکی اشتباه بره اون یکی حسش کنه عشق یعنی اگ جایی خطا کردی بیخودی تو رابطت بر ب مشکل بخوری عشق مقدسه لاییییک نکنید توروخدا نکنننننننن دیونم کردین لایک نکن
داغوووووووووووووووون مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 722 داره جنگ میشه اونوقت دغدغه ملت دستبند با موی یار🤣🤣🤣 😂😂😂بخدا عاشقشم تاپیک های قبلیم هست دارم دیوونه میشم زدم به مسخره بازی به خدا
داغوووووووووووووووون مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 722 انگار عشق کشکه دو روزه درست بشه نه عزیز عشق خیلی حسش فرق داره با هوسای دو روزه عشق پاکه معصو ... دقیق ۱ ساله دوسش دارم و جز اون به هیچ دختری فکر نکردم این عشق نیس تو این یک سال یه شب بدون فکر به اون نخوابیدم
setare_diba عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 186 😂😂😂بخدا عاشقشم تاپیک های قبلیم هست دارم دیوونه میشم زدم به مسخره بازی به خدا ولی جدی نکنبدبخت چه میدونهفکر میکنه میخوای جادو جنبلش کنی🤣🤣🤣
داغوووووووووووووووون مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 722 ولی جدی نکن بدبخت چه میدونه فکر میکنه میخوای جادو جنبلش کنی🤣🤣🤣 با من صحبت هم نمیکنه بیشتر از ۵ بار باهاش تو تلگرام و اینور و اون ور حرف زدم قبول نمیکنه هم محلیم همه چی من هم از دختره سره الا زیبایی که خداییش اون خوشگل تره لامصب قبول نمیکنه که نمیکنه
setare_diba عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 186 با من صحبت هم نمیکنه بیشتر از ۵ بار باهاش تو تلگرام و اینور و اون ور حرف زدم قبول نمیکنه هم محلیم هم ... یه مدت بهش کم محلی کن خودش میاد سمتتکلا دخترا همینطورین
داغوووووووووووووووون مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 722 یه مدت بهش کم محلی کن خودش میاد سمتت کلا دخترا همینطورین خدا کنه اوکی شه باهام
setare_diba عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 186 خدا کنه اوکی شه باهام حالا جدی برا ازدواج میخوایش یا همینطوری گذری؟
داغوووووووووووووووون مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 722 حالا جدی برا ازدواج میخوایش یا همینطوری گذری؟ ازدواج میخوام بخدا کل فامیل دارن مسخره میکنن اینو انتخاب کردم چون وضع مالیشون یکم ناجوره ولی خدایی خیلی میخوامش