2777
2789

یعنی حسرتش موند رو دلم با من اوکی شه یه هفته بعدش ازازش مو شو بگیرم با هاش دستبند درست کنم اخر خز میشه و من به عشقم نمی رسم خدایا چقدر بد شانسم من

انگار عشق کشکه دو روزه درست بشه 

نه عزیز عشق خیلی حسش فرق داره با هوسای دو روزه

عشق پاکه معصومه 

عشق یکی اگ یکی اشتباه بره اون یکی حسش کنه 

عشق یعنی اگ جایی خطا کردی بیخودی تو رابطت بر ب مشکل بخوری عشق مقدسه

لاییییک نکنید توروخدا نکنننننننن دیونم کردین لایک نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار عشق کشکه دو روزه درست بشه  نه عزیز عشق خیلی حسش فرق داره با هوسای دو روزه عشق پاکه معصو ...

دقیق ۱ ساله دوسش دارم و جز اون به هیچ دختری فکر نکردم این عشق نیس تو این یک سال یه شب بدون فکر به اون نخوابیدم

ولی جدی نکن بدبخت چه میدونه فکر میکنه میخوای جادو جنبلش کنی🤣🤣🤣

با من صحبت هم نمیکنه بیشتر از ۵ بار باهاش تو تلگرام و اینور و اون ور حرف زدم قبول نمیکنه هم محلیم همه چی من هم از دختره سره الا زیبایی که خداییش اون خوشگل تره لامصب قبول نمیکنه که نمیکنه