2777
2789
عنوان

امشب شوهرم حس بدی بهم داد

486 بازدید | 7 پست

تولدم بود رفتیم کافه کیکم گرفت .. دوستامم بوون و تو کافه ی خونواده دیگم بودن ک تولد داشتن و ی دختره توشون بود ک ی چی زده بود خیلی نرمال نبود .. بعد شوهرم ب همه نگا میکرد بجز من .چند بارم متوجه شدم اون دختره داره نگاش میکنه ... شاید شوهرمم نگاش کرده من متوجه نشدم ‌. نمیدونم .. ی حس بدی گرفتم ..  الان حالم بهم میخوره ازش حس میکنم فک میکنه من گوسفندم

عزیزم ادمبرای گوسفند کیک و کافه نمیگیره بدبین نباش

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نگاهاش اذیتم میکنه . زنای دیگه رو نگا میکنه 

بعضیا قصد بدی ندارن ذاتا چشمشون نگاه میکنه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

دوست من شوهرش علنا ب همه نگاه میکنه اصلا مریض نگاه کردنه حتی شوهر منم ک یه مرده مدام بهش تذکر میده و میگه خجالت بکش اما اون هر جا بریم فقط دخترا و زنها رو نگاه میکنه

دوست منم بنده خدا دیگ کنار اومده

فک میکنم چون اون دختره حالت طبیعی نداشته شوهرتون نگاه کرده

دوست من شوهرش علنا ب همه نگاه میکنه اصلا مریض نگاه کردنه حتی شوهر منم ک یه مرده مدام بهش تذکر میده و ...

این در این حدد نیس ولی زیر چشمی نگا میکنه .. نمیتونمم ب روی خودم نیارم دعوام میشه باهاش

این در این حدد نیس ولی زیر چشمی نگا میکنه .. نمیتونمم ب روی خودم نیارم دعوام میشه باهاش

منم اگ نگاه کنه دعوام میشه باهاش ولی میدونم ک گاهی آدم چشمش یهو یکی رو نگاه میکنه و عمدی نیست

اما شوهر دوستم خیلی داغونه