2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین توروخدا😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست
هیچ وایب و حس مردونه ای بهم نمیده انقذ نرم و نازکه اخلاقش

منم شوهرم زنونه س تا مردونه ،هیچ احساساتی ام نیست فقط خوابه ،هرکی ام میبینتش میگه عجب شوهری گیرت اومده ،مهربون هستا ولی ی جور ساده ام هست حرفم تو دهنش نمیمونه همه چی رو برا همه توضیح میده ،رابطه زناشویی و معاشقه ام بلد نیست بعضی وقتا ارزوی مرگ میکنم چون بچه دارم نمیتونم جداشم پدرمادرمم رام نمیدن دیگه ،خودمم مالی وابستم ،فقط توان مالیتو ببر بالا من ک پیرشدم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم زنونه س تا مردونه ،هیچ احساساتی ام نیست فقط خوابه ،هرکی ام میبینتش میگه عجب شوهری گیرت اوم ...

وااای دقیقا مث‌شوهرمنننن هرچی میشه میره به همه میگهههههههه دقیقا به منم میگن‌چقد شوهرت خوبه مهربونه زیردسته ولی ازنظر احساسات و معاشقه واینا اکیه خوبه مثلا نمیتونه تصمیم مالی درست بگیره واسه پیشرفت زندگیش هرکارکرده هرچی خریده من بهش گفتم پیشنهاد کردم دلم میخاد مث‌یه مرد خودش تصمیم‌بگیره خوذششششش نه من😭

بخدا ازنظر شخصیتی هم خیلی فرق میکنیم😭😭من مردیو دلم میخاست که مردونگیش زیاد باشه مثلا خودش خودکار ا ...

میدونم عزیزم آدم اولش گرمه هیچی نمی‌فهمه سریع عقد میکنه ولی دقیق بلافاصله بعد عقد همه چی مشخص میشه که چقدر تفاوت داریم 

کاش همه ی خانواده ها قبل از عقد بزارن دونفر همدیگه رو کامل بشناسن یا حتی مشاوره بگیرن که کار به اینجا نکشه 

بازم میگم دیر نیست هم اون گناه داره هم تو اگه بعد از مشورت دیدی به درد هم نمیخورین راهتونو جدا کنین تا قبل از اینکه یه بچه ی بیگناه پاشو تو زندگیتون بزاره اونوقت دیگه هیچ هیچ هیچ کاری نمیشه کرد باید بسوزیو بسازی همین 

انشالله تو تصمیم گیریت موفق باشی ،یه تصمیم عاقلانه نه از روی احساس