2777
2789
عنوان

گیج شدم کمک🤯🤯

59 بازدید | 10 پست

حدودا ۲ هفته پیش سونو دادم گفت تنبلی تخمدان داری الان ۱۵ روز از موعدم گذشته و چند روزه حالت تهوع دارم و امروز هم دوبار گلاب به روتون بالا.. 

سوالم اینه میشه هم باردار باشم هم تنبلی تخمدان داشته باشم؟ سونو هم اون موقع که رفتم بارداری نشون نداده در واقع خیلی زود بوده اگه باردار هم بودم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

دکترم گفته ۲۵ آمپول بزن پریود شی بزنم یا نزنم؟

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش یا سونو برو ک مطمئن بشی باردار نیستی بعد آمپول بزن

با تنبلی تخمدان میشه باردار بود؟

بنظرم اول آزمایش بده بعدا آمپول امکانش هم هست تنبلی هم داشته باشی هم باردار ، سابقه داشته اینجور عقب افتاد باش حالت هم اینقدر بد شده باش

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
بنظرم اول آزمایش بده بعدا آمپول امکانش هم هست تنبلی هم داشته باشی هم باردار ، سابقه داشته اینجور عقب ...

قبلا عقب مینداختم ولی حالم بد نمیشد ولی این دفعه چند روز حالت تهوع دارم 

انشالله میرم امروز آزمایش میدم 

بنظرم اول آزمایش بده بعدا آمپول امکانش هم هست تنبلی هم داشته باشی هم باردار ، سابقه داشته اینجور عقب ...

رفتم آزمایش دادم مثبت بود هنوز باورم نمیشه🤯

رفتم آزمایش دادم مثبت بود هنوز باورم نمیشه🤯

😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیزم مبارکت  باش ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری وای خیلی حس خوبیه 😍

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔
😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیزم مبارکت  باش ان شاءالله بسلامتی بغلش بگیری وای خیلی حس خوبیه 😍

ممنون عزیزم ولی من بیشتر تو شوک هستم هم اینکه فکر نمیکردم حامله باشم هم اینکه چند وقت دیگه کنکور دارم فکر میکردم کنکور میدم میرم دانشگاه ولی انگار دیگه باید تا چند سال قیدش رو بزنم 

راستی همین دوهفته پیش رفتم دکتر معاینه کرد برای اینکه ببینه عفونت دارم یا نه حالا معاینه برای بچه ضرر نداره؟؟

ممنون عزیزم ولی من بیشتر تو شوک هستم هم اینکه فکر نمیکردم حامله باشم هم اینکه چند وقت دیگه کنکور دار ...

طبیعیه😄 آره دیگه چاره نیست، هیچی نمیش منم نمیدونستم باردارم معاینه شدم هیچ اتفاقیم نیوفتاد خیالت راحت

طبیعیه😄 آره دیگه چاره نیست، هیچی نمیش منم نمیدونستم باردارم معاینه شدم هیچ اتفاقیم نیوفتاد خیالت را ...

ممنونم انشالله اتفاقی نیوفته