2777
2789
عنوان

چون گناهکارم اینجوری میشه؟

123 بازدید | 24 پست

دعاهام براورده نمیشه

حتی کوچیکترین دعاهام 

واسه هر دعا 1000تا ختم باید بردارم

بازم هیچی به هیچی

انقدر خواسته ام کوچیکه  مثلا در حد خواستن یه بیسکوییت ولی بازم خبری نیست😐😐خدا از من بدش میاد حاجتامو نمیده؟ 

خسته شدم دیگ امامارو خدارو به همه قسم میدم 

از صبح تا شب که میخوام بخوام انقدر نماز میخونم و ذکر میگم دهنم خشک میشه 

انقدر قران میخونم که حد نداره

دردمم نمیگیره هی بیشتر خدا بی محلی میکنه 

هی من بیشتر دعا میخونم قران میخونم... 

یکیش به صلاحم نیست

دوتاش به صلاحم نیست

همه اش دیگ به صلاحم نیست؟؟؟؟ میشه مگه 

تلاشم میکنم😐😐😐ولی انگار نه انگار 

خدا منو میبینه؟ 

البته ناشکری نمیکنم... خیلی چیزا دارم که خداروشکر ولی بابتشون دعایی نکردم.. 

من شاکرم اما واقعا بریدم از براورده نشدن هیچکدوم از دعاهام. 

حس بدی دارم که دعاهام نمیگیره حاجتامو نمیگیرم خیلی خسته ام از این موضوع. 

کاش جوابی برای سوالت داشتم 🖤🥀

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خیلی بهش فکر میکنی همه چیو بریز دور ... بیخیال شو نذر و دعا و ذکر و احساس گناهو همه چیو بنداز دور فقط بگو خدایا هرموقع خودت صلاح دونستی انجامش بده برام بعدشم دیگه بهش فکر نکن هرچی بیشتر دست و پا بزنی بدتر میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نه. من گناهکارم و اکثر حاجتام براورده میشه. نمیدونم حکمت خدا چیه

خوشبحالت

پس چرا من براورده نمیشه!! 

میشه برای من دعا کنی امشب منتظر یه خبرم

یه نذری بکن مثل صلوات و اینا بگو 

خودم انجام بدم

رها کن پس اگه بزرگه و بدست خودت حل نمیشه   چون مثال بیسکویتو زدی این برداشتو کردم که فقط ...

مثال بیسکویت رو زدم 

تا ببینید که چقدر خواسته ام کوچیکه.. 

وگرنه دعا نمیکنم مثلا من بشینم توخونه بعد برام بارون پول بیاد 

البته که از لحاظ کارو تحصیل و پول مشکلی ندارن الحمدلله کلا. 

مثال بیسکویت رو زدم  تا ببینید که چقدر خواسته ام کوچیکه..  وگرنه دعا نمیکنم مثلا من بشین ...

درسته معذرت میخوام بد برداشت کردم

چی بگم والا بعضی موقع ها هرچی چنگ بزنی بدتر نمیشه

امیدوارم خدا به صدای دلت گوش بده اگه صلاحته براورده کنه🌱

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

قران و نماز رو نباید بخاطر حاجت خوند

نباید یه ذکر رو مدام مثل طوطی تکرار کنی

وقتی دعا میکنی نباید گریه و زاری و با ناراحتی باشه چون با قوانین خدا در تضاد هست

دعا آداب داره باید با احساس خوب دعا کنی شکر کزاری بکنی و با ایمان دعا کنی

من هر دعایی میکنم خدا حاجتمو میده فقط به غیر یکیش که حس میکنم تو سرنوشتم نیست 

باید حتما خودتو رو رها کنی و نگران نباشی که چه زمانی دعات مستجاب میشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....