یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این سایت عده نفهمن و خودشون به خودشون توهین میکنن ما چیکار کنیم دیگه چه کاری از دستمون بر میاد؟
لطفا هرتاپیکی غیر از اعتراض و تاپیک های ضروری زده شد بترکونید
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بابا چرا این کاربره همین امشب تازه یادش افتاده تاپیک معنوی امام حسین و نمیدونم ظهور و حضرت مهدی بزنه 😐
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
اینقدر بچه مچه تو سایت زیاد شده اصلا نمیفهمند اتحاد و اعتراض یعنی چی آخه میمیرید دو روز تاپ ...
محتوای کل تاپیک های زده
دوست پسرم فلان...
دوست پسرم سو استفاده کرد...
دوست پسرم اینجوری شد...
😑