2777
2789
عنوان

سن بارداری

346 بازدید | 13 پست

من میخوام اگه خدا بخواد 28سالگی به بعد باردار بشم چون الان اصلا شرایطشو ندارم فقط میترسم خیلی دیر باشه

الان مرتب چکاب میشم و از لحاظ جسمی مشکلی ندارم.

نظر شما چیه؟به نظرتون دیره؟کسی هست تو این سنا بچه دار شده باشه؟میشه نظرشو بگه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

به نظرتون بعد برای بچه ی دومی یا حتی سومی دیر نمیشه؟

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۱ م n سالم هس ازدواج کردم

حالا حالاهام قصد بچه دار شدن نداریم   ، دوستم پزشکه میگف قدیما میگفتن تا ۳۵ سن مناسب حاملگیه الان به دلیل افزایش سطح بهداشت عمومی و این چیزا ۴۰ سالگی

منو عشقمم هرچی حساب کتاب میکنیم میبییم همون ۳۷ـ۳۸ سنیه که به قولی حال و حولمونو !'!!! کرده باشیمو بچه دار شیم

البته با پذیرش اینکه چند درصد احتمال بچه دار شدنمون کمتر میشه

ما لعبتکانیمو و فلک لعبت باز

پس به نظرتون مشکلی نداره؟؟؟

حالا وقت زیاد داریم

اگه برنامه دو تام باشه دوس دارم پشت سر هم باشه

بازم همون ۳۶ـ۳۷ خوبه

ولی عشقم میگه یه دونه ام زیاد  به بدنت فشار میاره

اینقد که من مریض شم نق میزنمو مرگمو جلو چشممم میبینم و وصیتامم میکنم  

ما لعبتکانیمو و فلک لعبت باز

Bayچقدر خوب   

منم 28 بودم بچه دار شدم. من در حال تحصیل بودم واقعا امکانش نبود. اگه امکانش رو داری زودتر بیار. بعضی در زمینه باروری دچار مشکل میشن. تو سن پایین تر این موضوع بهتر حل میشه. در ضمن بالای 35 آزمایش هایی بارداری بیشتر و ریسک بچه دار شدن مسلما بیشتر میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

چند روز دیگه 32 ساله میشم کادو تولدم هم خدا جلوجلو بهم داد😊

بعد از 5 سال جلوگیری با دومین اقدام خدارا شکر باردار شدم

بنظرم موردی نداره ولی نباید زیاد ریسک کرد

خب طبیعیه هر چی سن بالاتر بره یسری فاکتورها ریسکش بالاتر میره

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

منم بیست ونه هستم هنوز اقدام نکردم چند ماهه دیگه ان شالله اقدام میکنم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون