2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فرستادم 

فاطمه دوستدارم کار پیدا‌کنم

ایشالا قدمش براتون پر خیر و برکت باشه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حانیه ام 

دعا میکنم بدون درد و استرس بگذرونی 

فقط نفس عمیق بکش و ب دکترت بگو تخت رو کاملا افقی نذاره و یکم از سمت کمر خم کنه تخت رو 

بصورت نیمه خابیده بشه تخت اینجوری زایمان راحت تری دارین

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

انشالله به سلامتی و خوشی بچه تو بغل بگیری عزیزم توروخدا واسه همه اوناییکه بچه ندارن ومن که اسمم زهراس دعاکن خدا بچه ی سالم وصالح بده واسه همه مجردا دعا کن ازدواج موفقی داشته باشن همینطور برادرام وحیدوحسین

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

عزیز دلم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و پیشاپیش قدم نورسیده مبارک باشه و پر خیر و روزی❤️❤️

چندتا برات صلوات فرستادم.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
میشه بگی چیکارا کردی 

مامای همراه داشتم خیلی کمکم کرد

خودم کار خاصی نکردم

مامای همراهم تو بیمارستان کمرمو ماساژ داد و دوش آب گرم گرفتم دردام خیلی کمتر شد

هر چه از دوست رسد نیکوست...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز