2777
2789
عنوان

بچه ها امروز بلند بلند گریه میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 29 پست
تازه من خودم تنهايي كافه هم ميرم چه ايراد داره خيلي هم لذت بخشه  حتما نبايد منتظر بود تا يكي ...

میخواستم امروز تنهایی با اسنپ برم کافه ای جایی ترسیدم گریه‌م بگیره آبروم بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته نه اينكه تنهايي بري كافه بشيني به تنهاييت فكر كني ! يا چيزاي منفي! برعكس فك كن چقدر قوي و ...

تنهایی جایی میرم احساس نا امنی بهم دست میده دوست دارم زودتر برگردم خونه 

اخه یه روز نبود الان چند روزه همش دارم تکرارش میکنم تا میخوام یکم برگردم به روتین دوباره عصبی و نارا ...

خب شما که می بینی خواهرت با دوستاش خوش تره قیدشو بزن و تنهایی برو بیرون. منتشو نکش بی عاطفس

چرا گرفت بگيره اول روي اعتماد به نفس و عزت نفست كار كن ! خوبي هاتو ليست كن هر روز با خودت تكرار كن ت ...

امروز همش با خودم فکر میکردم خواهرم دوستاشو داره مامانم بابامو داره داییم زنداییمو داره حتی بابابزرگمم که فکر میکردم تنهاس مامان بزرگمو داره فقط این وسط من موندم که کسی رو ندارم امروز فهمیدم چقد تنهام وقتی بدترین حسو داشتم و میدونستم کسی نمیدونه و کسی رو ندارم که بهش بگم 

خب شما که می بینی خواهرت با دوستاش خوش تره قیدشو بزن و تنهایی برو بیرون. منتشو نکش بی عاطفس

دقیقااا 

هفته پیش از ساعت ۴ ظهر رفت تا ۱۱:۳۰ شب من تنها موندم تو خونه هم نرسیده بودم هم خوابم میومد ولی از ترس اینکه بیاد بمونه پشت در بیدار مونده بودم 

تنهایی جایی میرم احساس نا امنی بهم دست میده دوست دارم زودتر برگردم خونه 

خب روي خودت كار كن !  بهترين معلم جامعه است توي خونه خودتو حبس نكن برو باشگاه برو كلاس ! منم اول اعتماد به نفس نداشتم اما كم كم قوي و مستقل شدم. دو بار تنها البته با افكار مثبت ( نه گريون!) بري كافه واست عادي ميشه 

دقیقااا  هفته پیش از ساعت ۴ ظهر رفت تا ۱۱:۳۰ شب من تنها موندم تو خونه هم نرسیده بودم هم خوابم ...

آخی عزیزم. یه کلیدم بهش بده و یه مدت مثل خودش رفتار کن شاید به خودش بیاد. یه چیزی بهت بگم، هیچ وقت از هیچ‌کس توقع محبت نداشته باش. خوب اونیه که بدون اینکه بهش بگی بهت محبت کنه. زوری نمی شه. من با شوهرم اینطوریم. بی محبته

خب روي خودت كار كن !  بهترين معلم جامعه است توي خونه خودتو حبس نكن برو باشگاه برو كلاس ! م ...

مرسی=] 

اتفاقا فردا میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم بلکه یکم انگیزه بگیرم اعتماد به نفسم بره بالا ببینم اوکی میشم😪 

امروز همش با خودم فکر میکردم خواهرم دوستاشو داره مامانم بابامو داره داییم زنداییمو داره حتی بابابزرگ ...

از قديم گفتن تنهايي و رعنايي! يادت باشه تنها بودن بهتر از بودن با ادم سمي است 

از سر تنهايي كاري نكن  ( منظور صحبت با جنس مخالفه)

اگه واقعا نياز به دوست داري ميتوني پيدا كني به خودت يكم زحمت بده برو باشگاه دوست پيدا ميكني 

از اسمون كه واست دوست نميوفته! بايد با ديگران ارتباط بگيري