2777
2789
عنوان

اختلاف به خاطر بچه جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌تونم واقعاً. دیگه باهاش کنار اومدم

من که هیجوره حضم نمیکنم مصرف دخانیات رو که چجوری بهش معتاد میشین یه بار یه بنده خدایی یه سیگار بهم داد گفت بکش ارومت میکنه چندین سال پیش کشیدم  تا تهشم کشیدم بعد فهمیدم گل بوده ...  ولی من هیچ اتفاقی درونم نیفتاد  با قبلم فرقی نکردم ..هیچ سرخوشی حال خوبی بهشم دست نداد...

دخترات با سیگار کشیدنت مشکل ندارن؟!

جلوی اونا هیچ وقت نکشیدم. البته چند شب پیش دختر بزرگم اتفاقی دید دارم سیگار میکشم. تاپیک زدم. اما چیزی نگفت منم به روم نیاوردم. 

و خدایی که به شدت کافیست 

نمی‌تونم واقعاً. دیگه باهاش کنار اومدم

معذرت میخوام لطفا به خاطر دخترات کنار بزار تو الان الگوی اونها هستی 

جدا از همه چیز همکارشوهرم پارسال با یه بچه سرطان ریه گرفت وچه زجری که نکشید 

لطفا لطفا لطفا این عادت بد و ترک کن 

بگو من توانشو ندارم باید حتما ای وی اف کنی 

دوست من هم برای بار سوم بارداره و دختره 

چقدر خونواده شوهرش زخم زبون میزنند خدا میدونه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من که هیجوره حضم نمیکنم مصرف دخانیات رو که چجوری بهش معتاد میشین یه بار یه بنده خدایی یه سیگار بهم د ...

من چند باری کشیدم واقعا مغزم زیر و رو شد😅همون سیگار هم بود 

اما قبل از بچه ها بود

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هیچ چیزی کم نداریم نمیدونم چرا. نمی‌فهمم.

به نظرت تحت تاثیر حرفهای بقیه نیست

مادر دوتا فرشته ای و سیگار میکشی؟؟؟؟؟؟ نکن خواهرمن نکن من کار ندارم بچه سوم نمیخوای حق داری ولی ب ...

چند بار تلاش کردم. حتی توی شیردهی هم نتونستم ادامه بدم. نمیشه 

و خدایی که به شدت کافیست 

خوش بحالت جدن

ترک عادت خیلی سخته 

ولی اول به خاطر خودت بعد به خاطر بچه ها 

چون قطعا دخترت الان به این نتیجه می رسه که حرفهایی که در مورد سیگار میگن درسته وباغث ارامش میشه 

چون مامانم از این روش داره خودش و اروم میکنه 

بچه های الان درکشون خیلی بالاست ،مراقب باش عزیزم ❤️