2777
2789

هر بار یجا درد می‌کنه یبار قفسه سینه مایل به سمت چپ

یبار بالای سینه یبار سمت چپ پایین سینه 

میزنع کتف و پشتم

بنظرتون از قلبه؟

واقعا خیلی نگرانم

کسی بوده تا باحال اینجوری شده باشه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من اینجوریم هرچند وقت یکبار،کلی هم دکتر ونوار قلب و...اینا ولی ازقلبم نیس

دیگه پی‌شو نگرفتم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اره من اینجوریم هرچند وقت یکبار،کلی هم دکتر ونوار قلب و...اینا ولی ازقلبم نیس دیگه پی‌شو نگرفتم

منم یبار رفتم گفتن اوکیه،ولی خیلی درد میکنه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

نگران نباش،ممکنه سرما خوردگی باشه وعضله هات درد گرفته باشه

اگر تخم مرغ تو خونه داری یکی تو فضای خونه بچرخون بنداز تو توسطل آشغال تا بشکنه بعد نمک بریز روش تا آرامشت برگرده.

یک کوچولو هم صدقه بده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

منم یبار رفتم گفتن اوکیه،ولی خیلی درد میکنه

میگن احتمالا ازمعده وایناست

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من همینه اینا رو دارم ب علاوه تپش قلب وتنگی نفس عزیزم 

منم اینایی که گفتی دارم

نفس عمیق نمیتونم بکشم،اصن حالم گرفتس

حتما متخصص قلب برو اکو قلب حتما انجام بده 

برو اورژانس

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
منم اینایی که گفتی دارم نفس عمیق نمیتونم بکشم،اصن حالم گرفتس

من ضخامت دریچه میترال دارم عزیزم امروز جوری کتف چپم درد گرفت گفتم الان ک بشکنه ودیروز یهو سرگیجه گرفتم چشام سیاهی رفت ر هوا بودم خیلی دکتر رفتم خیلی فقط اخرین دکترم ک فوق تخصص هست ومطب تهران هم داره من خوزستانم،گفت از فشار قلب هست بقیه میگفتن از اعصاب 

من ضخامت دریچه میترال دارم عزیزم امروز جوری کتف چپم درد گرفت گفتم الان ک بشکنه ودیروز یهو سرگیجه گرف ...

از فشار قلب یعنی چی؟یعنی باید چیکار کرد