والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 عنوان خاصیت زرد چوبه > از شوهر منه 456 بازدید | 22 پست باز زرد چوبه یک خاصیتی داره.هر چی فکر میکنم این بشر بی کاربرد ترین موجود این جهانه.هیچ خاصیتی نداره به جز چزوندن من 1403/01/24 | 21:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9857 زردچوبه خاصیت نداره؟ 😐 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12895 ولی برای من زردچوبه حکم نمک توی غذارو داره انقد استفاده میکنم ازش عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9857 درمان جوش و آکنه ...سلامت کبد ...درمان سیاهی دور چشم ...مفید برای دستگاه گوارش ...درمان افسردگی ...خواص ضد درد زردچوبه ...زردچوبه راه حل طبیعی برای کاهش درد قاعدگی ...لاغری و کاهش وزناین همه خاصیت میخای بیشتر بگم😂😂😂😂 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 😀😀😀😀 سلام چند سالته؟؟؟ زردچوبه خیلی خواص داره ننه جونیم برلی خودن خواهرهمین دیگه.کاش عقد یک چوب دارچین میشدم عقد این کم کاربرد نه
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 9857 از مبحث اصلی خارج شدیم😂 چرا عزیزم چرا تو رو میچزونه چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 زردچوبه خاصیت نداره؟ 😐 زیاد داره خواهر.اگرم نداشته باشه باز ده هیچ از این بنده خدا جلوتره.حداقل ادمو زرد میکنه.این همون کارم نمیکنه
والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 زردچوبه کلی خاصیت داره همون قدر ک در بی کاربردی شوهرم قطعیت هست در پر خاصیت زرد چوبه هم شکی نیست.
baranepak عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 885 ننه جونیم برلی خودن خواهر همین دیگه.کاش عقد یک چوب دارچین میشدم عقد این کم کاربرد نه من ۳۹ سال دارمشما چی ننه!؟
والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 ولی برای من زردچوبه حکم نمک توی غذارو داره انقد استفاده میکنم ازش منم همینم.اینقدم ب ناف این بشر میبندم بلکه مخشو راه بندازه.نمیدونم چرا برعکس عمل میکنه
والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 منظورت سیب زمینیه؟ بنده خدا زرد چوبه کلی خاصیت داره من ک ب جناب زرد چوبه توهین نکردم.علامت بیشترم براش گذاشتم. سیب زنینی هم خواص داره .این بشر
والامرتبه مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 760 درمان جوش و آکنه ... سلامت کبد ... درمان سیاهی دور چشم ... مفید برای دستگاه گوارش ... درمان افسر ... ای همه گفتی .یکیم برای شوهر حیف نون بگو.