2777
2789

سلام به نظرتون میشه زیاد قرص سیتریزین بخورم در روز و بیشتر خواب باشم

احتیاج دارم یک ماه فقط یک ماه بیهوش باشم حالا که نمیشه چیکار کنم زیاد بخوابم

نزنین تاپیک به خاطر اعتراض به حذف تاپیک

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

استارتر عذر خواهی میکنم بابت گذاشتن این پیام داخل تاپیکت محض اطلاع دوستان گذاشتم

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین ما نباشیم اونام نیستن هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻 هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه هرکسیم زد بهش اطلاع بدین و این متنو کپی و توی تاپیک های دیگه بزارین

ماهم ی حق و حقوقی داریم باید اجازه پاک کردم پیام هام و تاپیک و هام و نظرامون داشته باشیم ولی بهمون اهمیت نمیدن تا سایت خودشون پر بازدید تر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری که من با خوردن مش...روب میکردم سال ۱۴۰۱ و کلا خواب بودم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
یعنی روزی که ما از ته قلب بخندیم میرسه

میخوام بگم ناامیدی ب درگاهش گناهه ولی ته دلم با خودم میگم شعاره ،پس چرا منو ناامید کرد ،میترسم کفر بگم ولی شاکی ام ازش ،دیگه هوامو نداره ،دیگه هوای پسرمو نداره ،دیگه هر چی التماس میکنم نگاهم نمیکنه 

کاری که من با خوردن مش...روب میکردم سال ۱۴۰۱ و کلا خواب بودم 

وقتی میخوردی چه حسی داری؟

چ حالی میشی؟

من شوهرم هر وقت ناراحته میخوره می‌خوام بدونم چ میکنه؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

وقتی میخوردی چه حسی داری؟ چ حالی میشی؟ من شوهرم هر وقت ناراحته میخوره می‌خوام بدونم چ میکنه؟

آرومت میکنه یه حس خیلی خوب میاد سراغت خیلی خیلی خوب از همه غم های دنیا دورت میکنه ربلکس میشی یه حس توصیف نکردنی انگار تو یه آتیش سوزناکی که روت اب خنک میریزن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود