2777
2789

لطفاً تاپیککک نزیند

سایت نی نی سایت @مونا_تهرانی‍ 

به حقوق کاربران احترام نمیزاره

ما خواستار؛

❌❌❌ امکان حذف تاپیک

❌❌❌امکان ویرایش تاپیک 

❌❌❌امکان تغییر نام مستعار 

ایجاد بشه🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

🤍🌱

🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫عزیزم بخدا یه دست صدا نداره بیا صدای همدیگه باشیم با هر پست ما میلیون ها پول توو جیب این مسئول و مدیر سایت میره بعد اصلا به حق ما کاربرا احترام نمیذارن 

بیا تاپیک نزنیم‌دیگه 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴ما میاییم سوال شخصی میپرسیم داستان زندگیمون میگم نیاز به راهنمایی داریم عکس شخصی میذاریم ولی نمیتونم پاک کنیم حتی یه گزینه حذف وجود نداره اگه شناسایی بشیم آبرومون میره 🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الفا کنارش ویتامین دی کپسول بگیر و روزی چنتاشو سوراخ کن بریز،  یه پماد فنی تویین هم بگیر

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
لطفاً تاپیککک نزیند سایت نی نی سایت @مونا_تهرانی ‍  به حقوق کاربران احترام نمیزاره ما خواست ...

سایت خودشونه اختیار دارشن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

🔴🚫🔴🚫🔴🚫🔴🚫عزیزم بخدا یه دست صدا نداره بیا صدای همدیگه باشیم با هر پست ما میلیون ها پول توو جیب ...

خب مشکلی داری نیا سایت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خب مشکلی داری نیا سایت

مگ تو صاحب اختیار منی

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
مگ تو صاحب اختیار منی

پس تو هم کار خودتو بکن تاپیک مردم بهم‌ نریز