2777
2789

مثلا از روزای قبلش یه حالاتی نداره ؟ که بفهمیم اجلش سر اومده ؟ 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ن مرگه دیگه یهو میاد

اها اخه خیلیا میگن چند روز قبلش نشونه هاش میاد 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها اخه خیلیا میگن چند روز قبلش نشونه هاش میاد 

نشونه داره ،زیاد هم داره من تجربه کردم ۱۰۰تا نشونه دیدم قبل مرگ عزیزم خودش هم نشونه هایی میدید ولی ما خوشبینانه نگاه میکردم ودر آخر در کمال ناباوری مرد

نشونه داره ،زیاد هم داره من تجربه کردم ۱۰۰تا نشونه دیدم قبل مرگ عزیزم خودش هم نشونه هایی میدید ولی م ...

جدی؟ روحشون شاد چند تا از نشونه هاشو میگید؟🥺

جدی؟ روحشون شاد چند تا از نشونه هاشو میگید؟🥺

همینقدر بهت بگم که یک مدت طولانی خواب بدی رو میدیدم همیشه هم قسمت اصلی خواب یه چیز بود ،شاید از چندین ماه قبل همیشه به خودم میگفتم این که میمیره البته نه اینکه خدایی نکرده آرزوم باشه که بمیره ،انگار بهم یکی الهام می‌کرد بعد من جدی نمیگرفتم و فک میکردم یه مشکلی تو مغزمه که این فکر هارو میکنم نگو نشانه های قبل از مرگ عزیزترین آدم زندگیمه ،همون که نفسم بود😭😭 

همینقدر بهت بگم که یک مدت طولانی خواب بدی رو میدیدم همیشه هم قسمت اصلی خواب یه چیز بود ،شاید ا ...

فقط این رو بگم کسی که فوت میکنه نه خودش ونه خانوادش حتی ۱درصد فکر نمیکنن بمیره ،ولی سال آخر عمر هرکس مخصوصا آدم پاک بیشترین خوبیهارو در حق دیگران انجام میده و هرچی به زمان مرگش نزدیک میشه آشفته وحیران میشه و نمیتونه مثل قبل بخنده وخوشحال باشه یه حالت سردرگمی داره 

همینقدر بهت بگم که یک مدت طولانی خواب بدی رو میدیدم همیشه هم قسمت اصلی خواب یه چیز بود ،شاید ا ...

میشه بگی چه خوابی بود ؟ چون منم خواب زیاد میبینم و اینکه هی ترس از دست دادن کسی میاد تو ذهنم .🥲روح از دست رفته ات شاد 😭😭