2777
2789
عزیزم من رشته ام حقوق بوده اگر مادر استطاعت کافی  داشته باشه.. ایشون میگن شغل ندارم.. پس خواهشا ...

عزيزم شما زنگ بزن مشاوره حقوقي رايگان قوه قضاييه شماره تلفن هوشمند هم هست 

اونجا بهتون ميگه كه بچه تا ٧ سال با مادره و مهريه تحت هررررر شرايطي به زن تعلق ميگيره من از خود مشاور حقوقي دادگاه خانواده پرسيدم كه دارم به اطمينان ميگم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شما زنگ بزن مشاوره حقوقي رايگان قوه قضاييه شماره تلفن هوشمند هم هست  اونجا بهتون ميگه كه ...

تحت هر شرایطی نیست.. وقتی مادر خونه نداره مال نداره! شوهرش ک لال نیس.. میره میگه نمیدم بچمو این حانم نگه داره! اونم مردای....  امروز 

تحت هر شرایطی نیست.. وقتی مادر خونه نداره مال نداره! شوهرش ک لال نیس.. میره میگه نمیدم بچمو این حانم ...

تحت هر شرايطي مهريه رو گفتم .

من درباره قانون كلي دارم ميگم كاري به راه در روها ندارم طبق قانون مصوب و كتبي 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

شما درخواست مهریه بدی بهن تعلق میگیره که مقدارشم بستگی به شرایط مالی شوهرت داره.فقط ممکنه شوهرت بگه اگه میخوای طلاقت بدم یا بچه رو اگه میخوای باید مهرت رو ببخشی.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چرا میخای طلاق بگیری اخه.. واقعا نمیتونی تحمل کنی؟ کسی داری ک حمایتت کنه؟ 

خسته شدم واقعا دیگه نمیکشم شوهرم بچه ننه س.خانوادش همش تصمیم میگیرن.انقد دخالت کردن منو دخترم کم ارزشترین کسای زندگیش شدیم.نه درامدشو بهم میگه نه خرجشو.بهش میگم شریک زندگیتم میگه بابام گفته زنت از جیبت هبر نداشته باشه.منم نفرینش میکنم جلو خودش.

تازه فهمیدم شصت نزول گرفته.چهل وام گرفته.۲۵ باز سودی گرفته.

میگم برا چی گرفتی تو که اوضاع کارت همونه.ج نمیده میگه خودم حلش میکنم.به مادرشوهرم میگم شما که تو همه چی زندگی من هستین ورا نمیپرسین برا چی گرفتی.میگه ما دیگه دخالت نمیکنیم.میگم اخه چیکار کرده زن گرفته مهریه داده چیکار کرده یه دست لیوانم نخریده تا حالا برا خونه.هیچیم برا ما نخریده .داره چیکار میکنه.میگه چه میدونم

متنفرم ازشون

تلاش کن،طلاش کن!

خانوادم پشتمن.گفتن تصمیم با خودته.طلاق بگیری یا نه ما پشتتیم و حمایتت میکنیم.

من پارسال تصادف بدی کردم لگنم شکسته بود از سه جا.کمرمم همینطور.دیه میدن بهم.کارمم قالیبافی بلدم اگه نتونم بیرون کار کنم میتونم ببافم.بخاطر سابقه و مدرک هرجا برم راحت کار پیدا میکنم.فقط منتظرم تموم شه بعد برم که نگه بی اجازه من رفته سرکار و بهونه بیفته دستشون

تلاش کن،طلاش کن!

والا خیلی حق داری.من هم جدا شدم عزیزم.البته بچه نداشتم. آگه مساله مالی هست و میگه خودم حل میکنم به نظرم خودت رو بزن به بی خیالی.کم بیاره هم خودش باید جوابگو باشه.الان با بچه جدا بشی اوضاعت زیاد جالب نیست عزیزم.عجله نکن.باز هم فکر کن

من حکم مهریه م امادس میتونم همین الان ببرم اجرای احکام.دوسال پیش گرفتم. الان سوالم اینه برم دادخواس ...

خو الان ک امادس اول مهریتو بگیر بعد برو درخاست بده

اهـل پـنـهـان کـاری نـیـسـتـــم ..! اعـتـراف مـی کـنـــم : .. زمــــانـــی دل یـکـی را ســوزانــده ام !! حــالا .. یـــکـــــی.. یـــــکــــــی .. یـــــــــکــــــی .. دلـــم را مــی ســوزانـنـد !!
والا خیلی حق داری.من هم جدا شدم عزیزم.البته بچه نداشتم. آگه مساله مالی هست و میگه خودم حل میکنم به ن ...

خانومی زوم کرده رو دیه من.وقتی دیروز خیالشو راحت کردم که نخواهم داد قاطی کرد و بد و بیراه گف منم بلاکش کردم.الانم خونه بابامم.

قبلن طلاهامو گرف گف میدم بعدا.ولی نداد.طلاهایی که از خونه بابام اورده بودم.اون هیچی برام نخریده بود جز یه انگشتر

بهش گفتم سر طلاها خودتو نشون دادی اعتباری پیشم نداری.

تلاش کن،طلاش کن!

کوکی جان میدونی که من این مراحل رو گذروندم.

بله روی کاغذ در هر شرایطی ، زن مالک مهریه است...

اما اونچه که در واقعیت اتفاق میوفته متفاوته...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...