2777
2789

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه 

اگرم کسی تاپیک زد بهش اطلاع بدیم بیاین باهم یکی باشیم تا بهمون اهمیت بدن

این سایت از وجود ما پر بازدید ترین سایت شده و شده منبع درآمد خیلیا ک خودتون میدونین

ما نباشیم اونام نیستن

هر ی تاپیک ما برابر با حقوق بیشتر اونا 

پس اگه ما باهم اعتراض کنیم و اعتصاب کنیم بهمون رسیدگی میشه👍🏻👍🏻👍🏻

هرکسی موافقت داره از امروز تاپیک نزنیم لایک کنه 

هرکسیم زد بهش اطلاع بدین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خواهش میکنم بیاین باهم یکی باشیم تاپیک نزنیم‌دیگه تا سایت خلوت و کم‌ بازدید بشه  اگر ...

😂😂😂😂😂ماها اگ اتحاد داشتیم الان انقد گرونیو فشار اقتصادی رومون نبود ..ما ک بدبختیم اینم روش 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

باسلام خوبه اگ دگ خیلی مدل خاصی باشه از سایتو اینا میخرم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

😂😂😂😂😂ماها اگ اتحاد داشتیم الان انقد گرونیو فشار اقتصادی رومون نبود ..ما ک بدبختیم اینم روش  ...

🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

😂😂😂😂😂ماها اگ اتحاد داشتیم الان انقد گرونیو فشار اقتصادی رومون نبود ..ما ک بدبختیم اینم روش  ...

دقیقا 😢😢😢😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

میخام مث کانال لباسا ورتب باشه  باسلام  یجوری بوددد    از چه سایتی میگیری

سایت خاصی نیس،بافت پارچه و مدلایی ک میخوام رو گوگل میزنم سایتای مختلف بالا میاد،بعد اگ معتبر بود نماد الکترونیکی و فلان داش خرید میکنم