2777
2789
عنوان

رابطه ی قبلیم پنج سال

557 بازدید | 28 پست

بچه ها ما کات کردیم یه پنج ماهی میشه پنج سال باهم بودیم بهم گف همو فتلو نداشته باشیم همو انفالو کردیم بعد پنج ماه اومده اینستت بهم درخاست داده الان دلم میخاد خب باهتش حرف بزنم نه اینکه برگردم میخام فقط حرفای دلمو بزنم بهش ک چقد نامرده من هرکاری براش کردم بنظرتون چطوری سر بحثو باز   کنم  بنظرتون چی بگم خسته شدم کمک کنین 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزن 

بلاکش کن 

خب میخوای چیو بگی 

ول کن 

دوباره فیلت یاد هندستان کرده 

میری گله کنی 

دوباره برمیگردین به هم 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

ببین منم رابطه طولانی مدت داشتم نه در حد شما ولی خب بوده 

زدن حرفات بهش چیزیو عوض نمیکنه 

ببین اگه براش مهم بودن حرفات ک همون ۵ ماه پیش گوش میکرد الان فوقش برات دل بسوزونه یا اگ نامرد تر از این حرفا باشه یچیزم بارت میکنه 

ولی  اینو از من داشته باش ک هیچ وقت فرصت دوباره بهش ندی 

من دادم پشیمون شدم 

ببخشید مگه عمر جاودان دارید که انقد راحت سال ها و روز های زندگیتون رو پای همچین کسانی هدر میدید؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین اگه باهاش حرف بزنی مثل این میمونه که یه زخمیو هی روشو بکنی

اینطوری بدتر میشی فقط

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

درخواستش قبول نکن فعلا بزار چند روز یا یک هفته و بعد استوری بزار مطمعن باش بخوادت پیام میده یا چیزی میگه ولی غمگین نزاری عاشقانه هم نزار ...

پیگیرش نباش مطمعن باش میدع خودش پیام.. پیام دادم سریع سین نکن اینم بدون کسی ک رفت ممکنه بازم بره..