2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ ظاهر اگه تو خیابون مثلا ی نفر ما دوتا رو ببینه فک نکنم اونقد مشخص باشه 

آهان پس شیکی........................خوب حتما تو رفتارت یه چیز دیده که تفاوت مالی براش مهم نیست........خوشگلم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

متاسفانه بعله قرار با مشکل بربخوری اونم زیاااااد  مردا توو دوستی نامزدی. خیلی خیلی خوبن خیلی خو ...

اوه ترسیدم 🥲

ببینید اینجوری نیست که مثلا من یچیزی از خانوادم بخوام برام فراهم نشه این شکلی نیست مثلا هم خودم هم ابجیام از لحاظ جهیزیه و طلا و اینجور چیزا مشکلی نداریم ولی میدونید توی مثلا حالت عادی خونمون یا حالت عادی مامان بابام و اعضای خانواده مشخصه که زیاد مثل اونا مرفه نیستیم 

آهان پس شیکی........................خوب حتما تو رفتارت یه چیز دیده که تفاوت مالی براش مهم نیست...... ...

نه قدم کوتاهه زیاااد  

از لحاظ قیافه ام خودم زیاد راضی نیستم اون ولی میگه اوکیه 

البته خودشم از لحاظ قیافه و هیکل زیاد از من سرتر نیست  ولی خب از لحاظ رفتاری خداییش خوب رفتار میکنم  (ازنظر خودم )

خودتو دست کم نگیر اصلا پیشش یا پیش خانوادش.همیشه جوری رفتار کن اعتماد بنفس داشته باشی 

مشکل بزرگم اینجاس ک من اعتماد ب نفس ندارم  و خب از همین میترسم ک بعدا سو استفاده کنن همینو بکوبن تو سرم 

عزیزم همیشه فاصله طبقاتی مهمه چه بسا حالا مرد ی لول بالاتر باشه مشکلی ایجاد نمیکنه. سعی کن ببین خانواده اش راضین که باتو ازدواج کنه اگر راضی باشن مشکلی پیش نمیاد‌.

یا رب نظر تو برنگردد
نه قدم کوتاهه زیاااد   از لحاظ قیافه ام خودم زیاد راضی نیستم اون ولی میگه اوکیه  البته خ ...

همون ..........رفتارت خوب بوده..............حالا خیلیم خودتو دست پایین نگیر...اسی آرایشم میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر دفعه یجور لباس میپوشی یا تکراری هم میپوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون خودم دارم وارد رابطه میشم میپرسم..........اخه من خیلی اهل تیپ زدن نیستم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وقتی بیان مراسم خواستگاری قیافه ها جار میزنه که راضی هستن یا نه 😂🤝

خب میدونی یجورایی دلم نمیخواد به خواستگاری بکشه 

اگه با اینجور چیزی اوکی نیستن نیان بهتره دوس ندارم خانوادم بفهمن که بخاطر پول نداشتن داره باهاشون بد رفتار میشه و حس بدی داشته باشن به این موضوع 

همون ..........رفتارت خوب بوده..............حالا خیلیم خودتو دست پایین نگیر...اسی آرایشم میکنی؟؟؟؟؟؟ ...

نه من زیاد ارایشی نیستم 

حقیقتا اصلا به لباسام توجهی نمیکنه 

منم زیاد توجهی نمیکنم که چی میپوشم  تا حدودی تکراری نیست ولی خب سعی میکنم خودم باشم و راحت باشم  یچیز نمیپوشم که هی بخوام اینورشو درست کنم اونورشو درست کنم 

خب میدونی یجورایی دلم نمیخواد به خواستگاری بکشه  اگه با اینجور چیزی اوکی نیستن نیان بهتره دوس ...

خب عزیزم چرا اعتماد بنفس نداری یعنی مثلا رک میخوای بری به پارتنر بگی اره ما زندگیمون فلانه پس نیا خواستگاری؟😐  ااگر دوست نداری بیان خونتون ی روز با پارتنرت صبحت کن که با مادرش و مامانت رستورانی کافه ای جایی همو ببینید صحبت کنید اگر اوکی بودن خواستگاری تشریف بیارن منزل 

یا رب نظر تو برنگردد