2777
2789
خب عزیزم چرا اعتماد بنفس نداری یعنی مثلا رک میخوای بری به پارتنر بگی اره ما زندگیمون فلانه پس نیا خو ...

نه نمیخوام رک بگم نیا ولی خب نمیدونم خودم حس خوبی ندارم نسبت بهش 

اره اونم میشه مرسی ازتتت 🩷

خب عزیزم چرا اعتماد بنفس نداری یعنی مثلا رک میخوای بری به پارتنر بگی اره ما زندگیمون فلانه پس نیا خو ...

میدونی از ی طرف دلم نمیخواد بخاطر چیزی ک دست من نبوده سرزنش بشم از ی طرفم نمیخوام خانوادم حس بدی بگیرن از ی طرفم نمیدونم خانواده اون چجوری قراره رفتار کنن  یکم گیج شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من زیاد ارایشی نیستم  حقیقتا اصلا به لباسام توجهی نمیکنه  منم زیاد توجهی نمیکنم که چی ...

چه خوب.............پس  احتمال زیاد خودتو بخاطر خودت خاسته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه نمیخوام رک بگم نیا ولی خب نمیدونم خودم حس خوبی ندارم نسبت بهش  اره اونم میشه مرسی ازتتت 🩷

این حس خوب ندارم و اینا الکیه. تا اونا ظاهر و شخصیت و آداب معاشرت شما رو نبینن نمیتونن تصمیم بگیرن. همینطور شما و اینکه ی طرفه به این قضیه نگاه نکن شاید مرفه باشن اما مثلا مادرش اخلاق خوبی نداشته باشه مثال هستا پس برا توام قطعا این موضوع مهمه. پس تا وقتی که همو ملاقات نکردین و صحبت نکردین و شناخت ندارین ی طرفه قاضی نرو بگو حس خوبی ندارم این استرس هس طبیعیه.

یا رب نظر تو برنگردد

اگه خانوادش بافرهنگ تازه به دوران رسیده نباشن به مشکلی برنمیخوری.اما اگه نه تازه به دوران رسیده باشن خودشون گم کرده باشند به مشکل برمیخوری.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
میدونی از ی طرف دلم نمیخواد بخاطر چیزی ک دست من نبوده سرزنش بشم از ی طرفم نمیخوام خانوادم حس بدی بگی ...

خب اگر همه ی ما علم و غیب داشتیم قراره چه رفتاری باهامون بشه که خیلی از ازدواج ها صورت نمیگرفت. حرف من اینه باید باهم آشنا بشین صبحت کنید.

یا رب نظر تو برنگردد
شغلش چیه؟ در چه حد پولداره؟؟

خانوادتن کلا پولدارن 

و اینکه از این پولدارای بی در و پیکر نیست یعنی خودش ۲ جا کار میکنه شرکت کوچیک زده برا خودش محصولات غذایی میفروشه ولی خب فعلا ماشین و خونه و از این داستانا نداره چون البته سنی نداره تازه ۲۲ سالشه 

هم خودش زیاد تلاش میکنه از لحاظ شغلی اینده داره هم خانوادش خیلی اوکین