2777
2789
عنوان

با پسر هم قد خودتون ازدواج میکنید؟

1486 بازدید | 48 پست

خونه و ماشین داره با ادب ظاهرش قشنگ   من قدم نزدیک  ۱۷۰  اون ۱۷۳

اینم بگم که واسه ازدواج همیشه دوست داشتم  مردای گنده و غول پیکر  با شرایط خوب بیاد خواستگاری نه قد معمولی

می ترسم بعد پشیمون بشم . همه میگن خوبه قبول کن. اما می ترسم بعد پشیمون بشم و همین آدما بگن خب انتخاب نمی کردی مگه کور بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد گنده یه پخ کنه میچسبی به سقف 

لقد به بختت نزن زننن 

بگیر همینوو سر یکی دو سانت چونه میزنی؟؟👩🏾‍🦯🕶️

دراز بی پول میخوای چیکار 

ازش بعنوان نردبون استفاده کنی؟🐫

وضعیت جوونا خرابه اسماعیل...!

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

قد برام مهم نیست

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

غول پیکر چیه خواهر😅

اخلاق و پول مهمه که میگی داره

پس بسم الله

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️