2777
2789

خانوما من تازه رفتم باشگاه و یکشنبه ورزش پاداشتم و اسکات رفتم ک کلا حس میکنم اشتبا بود چهارتاست ۲۰تایی امامربی میگفت درست میری خلاصه چندتا ازحرکات پاانجام دادم 

حدودا یکروز بعدش درپ عضلانی شروع شد زانو درد داشتم و کلا پاهام دردمیکرد مربی گفت دردعضلانی بخاطر ورزش خلاصه حالا زانو دردم خوب شده اما با..سن سمت چپم گاهی اوقات درد میگیره و قط میشه یا بغل رون سمت چپ وقتیم دست میزنم قسمت گوشتی و هست و استخون نیست حمام رفتم روغنم زدم الانم پریودم 

ایا اینا درد عضلانی هست عادیه تاامروز ادامه داشته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم کاملا عادیه ، قرص منیزیوم بخر بخور خوب میشی ، موز هم بخور 

یعنی عادیه درده قط میشه بازمیاد باز قطع میشه الان دوروز ذهنم درگیر این درد باس..ن سمت چپم و کنار باسنم درگیرم کرده هزارتاترس توجونمه روغن ماساژ دادم و همه چی   ازهمون روز ب بعدم دیگ باشگا براورزش پانرفتم فقط برادست رفتم 

برای اسکات وزنه چند برداشتی 

برای حرکات دیگه چطور

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
آره عادیه حتی گاهی تا ۲ یا ۳ هفته هم طول میکشه دردش  چون تازه کار بودی نباید زیاد اسکات میرفتی ...

وای ن من انقد استرسیم همش ازدرده نگرانم میگم بلایی سرم نیاورده باشه اخه ستش زیاد بود روز اولی ....

خب ینی عادیه درد ورزش هست ببین وقتی مثلا میخوام بشینم رو یکی ازپاهام باسنمو میدم پایین و حالت کشش میاد تو پاهام یه دردی میاد تو قسمت همونجا  که میگم درد دارم قطع و وصل میشه

برای اسکات وزنه چند برداشتی  برای حرکات دیگه چطور

وزنه نداشتم دست خالی اما چهار تا ست ۲۰تایی زدم یه ورزش دیگم بود پارو نود درجه میکردی جلو و زانو خم پای عقبمم راست بود و میکشیدی اونم بازهمینطورچهارست نابود شدم ازدرد روز اولی اما امروز بدتر باس.نم درد میکنه قطع میش باز درد میاد سراغم مث حالت کوفتگی یا کشیدگی هس درده یا انگا  با پشت خوردم زمین