2777
2789
عنوان

براچی خانوم اینقدر حساس هستن

944 بازدید | 48 پست

خدایش من که دارم پ... میشم دیگه جرعت ندارم با خانومم برم بیرون .

چون هردو مون بی بی فیس هستیم فکر میکنن دوستیم ، یکبار تو پاساژ یه دختره به من یه چیزی گفت که دعوا شروع شد اومدیم خونه دعوا بدتر من بدبخت چه کنم هرچی بهش میگم من بجز تو به کسی فکررر نمیکنم 

دوست دارم دیوانه 

همش هم میگه بهت چشم دارن .ولا بخدا من الان برا خودم لباس نمیخرم که یه آدم داغون باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میاید سایت زنونه انتظار داشته باشید همسرتون حساسم بشن خب

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ماسک بزن با عینک دودی و یه کلاه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ایشون شکاک هستن ؟؟

توهمه ی موارد؟؟

بیرون رفتنتون یا سرکار رفتنتون چکتون میکنن 

اگه خانومی بهتون حرفی زد 

شما نباید عکس العمل شادی ونشاط انجام بدید .با ممنون رد شید 

دست همسرتون و بگیرید که متوجه بشن تو همه ی شرایط شما کنارشونی

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

الان مشکل تون چیه؟ خانم تون بهتون اعتماد نداره؟  یکم جدی تر تو خیابون و مکان عمومی برید خب

من که گیر کردم بخدا یکبار جدی سبیل گذشتم یه تیپ ساده زدم قشنگ اومد جلو برو سبیلتو بزن ایجوری جذاب میشی 

من که گیر کردم بخدا یکبار جدی سبیل گذشتم یه تیپ ساده زدم قشنگ اومد جلو برو سبیلتو بزن ایجوری جذاب می ...

دوستون داره دیگه بهش بگین دارین اذیت میشید 

ایشونم تا حدودی حق دارن نگران باشن بهر حال اوضاع جامعه مون چندان مناسب نیست 

خوبه که بهش متعهدین مدام اینو بهش یادآوری کنید

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری