2777
2789

پسرم کلاس دهمه نمونه دولتی میخونه واقعا داره روانی میشه میگه برنامه امتحان شبه نهایی ریختن برامون از فردا بدون اینکه خبر بدن گذاشتن از امسال اصلا تفریح نداشته میبینه همه مردم میرن بیرون و تفریح افسرده شده و دیشب اومده گفته که نمیخوام سال دیگه اونجا باشم میخوام برم مدرسه دولتی عادی هدفی هم از کنکور ندارم میخوام برم دانشگاه آزاد پدرش هم عصبی شده میگه از اونجا بیرون اومدی برو ترک تحصیل کن مدرسه دولتی همشون بد اخلاقن 

هیچی دیگه پسرم و پدرش جفتشون بحث کردن و پسرم لج کرده گفته امتحان نهاییو خراب میکنم تا بیام دولتی دیگه پسرم داره روانی میشه تو خونه همش اعصابش خرابه و با کسی حرف نمیزنه

تورو خدا راهنماییم کنید 

پسرتون باید تصمیم بگیره میخاد از درس جایی برسه یا نه اگه میخاد سلام منو برسون بگو یکی گف حسرتم درس خوندنوتو مدرسه نمونه بود چون دولتی کسی درس نمیخونه کشتم خودمو تا دانشگاه قبول شم ولس نمونه ها راحت قبول میشن 

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره آدم هر ۴۸ ساعت ۱ بار احتیاج به تفریح داره، حالا این برای ما ایرانیا ممکن نیست حداقل هفته ای یک بار باید برای تفریحش هزینه کنید ‌و وقت بذارید

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

حق داره آدم هر ۴۸ ساعت ۱ بار احتیاج به تفریح داره، حالا این برای ما ایرانیا ممکن نیست حداقل هفته ای ...

دیگه بعضی وقتا اینقد عصبیه با موتور میره بیرون به کسیم نمیگه کجا میره جواب تلفنم نمیده