2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنت سلامت باشه عزیزم. غصه نخور. إلهی به حق صاحب الزمان به زودی کلی طلا بخری

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

متاهلی ؟ 

تاپیک قبلی تم بودم مشکلتون چیه؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ان شاءالله کم کم بیشتر میخری اینکه ناراحتی نداره

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
منم همه رو واسه خونه خریدن فروختم چه طلاهایی داشتم همه خاطراتمو فروختم رفت. بیخیال تنت سالم باشه ک ...

می ارزه مهم این سقف بالا سر داری

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

من یه انگشتر دارم ۱۰ گرم .

یه انگشتر دیگه هم دارم ۱۵ گرم 

سه تا دیگه انگشتر هم دارم که رو هم رفته ۱۰ گرم میشن 

یه تک دست دارم که الان ۷۰ میلیون پولشه 

فقط باید یه گردنبند بخرم و گوشواره که تا سال آینده میخرم دارم پول جمع میکنم 

امان از روزی که گدا معتبر شود