2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن شیرخوار ۷ماهه

218 بازدید | 7 پست

سلام،وزن پسر من تا ۴ماهگی عالی بود اما بعداز اون نه تنها اضافه نکرد که کمتر هم شد.چند سری ازمایش عفونت ادرار و مدفوع ازش گرفتن مشکلی نبوده حالا مشکوک به الرژی به لبنیات گاوی هست چون هراز گاهی مدفوع بلغمی داره.برام شده یه دغدغه که چه مشکلی هست نکنه خدایی نکرده پسرم مشکلی داره و...... اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم پسر منم همین مشکل رو داشت تا چهار ماه وزنش عالی اما بعدش افت کرد هرچی شیر خودمو میخورد بالا میاورد رفلاکس داشت بعد دکتر که بردم گفت ب شیر خودت حساسیت داره شیر خشک بده خودتو قطع کن مشکل پسر من این بود که شیرخشکم بهش خوب نمیساخت تا ای ار دادم شکر خدا الان خوبه

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

دکتر پسر من میگفت بچه وقتی وزن نمیگیره اول آزمایش ادرار باید بده اگه عفونت نداشت یه چکاب بابت ویتامین دی و کم خونی اینا .اگه مشکلی نبود یا این بچه رفلاکس پنهان داره یا ژن لاغری .که هر کدوم درمان خودشو داره

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

من دخترم تولدش 2700

سه روز دگه 7ماهش تموم میشه 

امروز 7800بود

نمیدونم خوبه یا ن

اهـل پـنـهـان کـاری نـیـسـتـــم ..! اعـتـراف مـی کـنـــم : .. زمــــانـــی دل یـکـی را ســوزانــده ام !! حــالا .. یـــکـــــی.. یـــــکــــــی .. یـــــــــکــــــی .. دلـــم را مــی ســوزانـنـد !!

ممنون بابت پیامهاتون،دکترش چکاب نوشته باید ببرمش ازمایش.ازمایش عفونت ادرار ومدفوع چند سری بردم مشکلی نداشه خدارو شکر

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤