2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علامت خاصی که داشتم این بود که گاهی سرگیجه های کوتاه و خفیف داشتم

و بعد از غذا یکم حالت تهوع

اینا از یک هفته قبل موعدم بود

روز 27 پری هم آزمایش و بی بی چک مثبت شد

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

تهوع

اهـل پـنـهـان کـاری نـیـسـتـــم ..! اعـتـراف مـی کـنـــم : .. زمــــانـــی دل یـکـی را ســوزانــده ام !! حــالا .. یـــکـــــی.. یـــــکــــــی .. یـــــــــکــــــی .. دلـــم را مــی ســوزانـنـد !!
من هیچ علائمی ندارم چرا؟؟

الان دوهفته بیشتره که سینه هام خیلی درد میکنه.الان دردش کمترشده ولی خیلی ورم کرده.وزیره دلم خیلی درد گرفته مخصوصا شبا

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋

بچه ها من این ماه زودتر از همیشه سینه هام سفت شد و باد کرده همیشه چند روز مونده بود ب پری اینجوری میشد . بشدت بی حوصله و بی اعصاب شدم این ماه . همش دلم میخاد گریه کنم . چرا اینجوری شدم؟؟؟ ی هفته مونده ب پریم 

مینا قری هستم
بچه ها من این ماه زودتر از همیشه سینه هام سفت شد و باد کرده همیشه چند روز مونده بود ب پری اینجوری می ...

منم همینجورشدم

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋