2777
2789
عنوان

وای یعنی بد شد؟؟؟

94 بازدید | 7 پست

دیشب جاری بزرگم زنگ زد برای شام امشب دعوتمون کرد منم قبول نکردم گفتم ما چون خونمون نزدیک نیست نمیتونیم زحمت شما رو جبران کنیم مزاحم نمیشیم گفت منتظرتونم منم گفتم نه ممنون وقت زیاده یه وقتی خودمون میایم

الان تو دلم یه جوریم احساس میکنم ناراحت شده به نظرتون حرف بدی زدم؟فکر میکنم الان با خودش میگه من به اینا احترام میزارم دعوت میکنم اینجوری جواب میدن

آخه ما از شهردیگه اومدیم عید نبودیم چند روز پیش که رفتیم خونشون روزه بودیم به نظرتون چیکار کنم بد شده یعنی؟

راه داره درستش کنم مثلا میشه خودمون یه شب بریم خونشون شام و ناهار یا زشت میشه؟؟😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت بابا چند روز دیگه که تایمت ازاد بود بهش زنگ بزن بگو خونه هسی واسه شام بیام 

اخه باهم رودربایسی داریم سالی یه بار همو میبینیم شوهرم میگه صبح بهشون زنگ میزنم میگم شب میایم اما من میگم اینجوری من خراب میشم میگه یه بار جواب میکنن یه بار دیگه خودشون میگن میایم

اخه باهم رودربایسی داریم سالی یه بار همو میبینیم شوهرم میگه صبح بهشون زنگ میزنم میگم شب میایم اما من ...

نه اینطوری کع اصلا خوب نیس

همون هفته دیگه تماس بگیر واسه شام اگه روت نمیشه بری بگو یه سر میایم دیدنتون