2777
2789

تا حالا کسیو تو اطراف دیدین با عمل بینی بمیره؟

خیلی میترسم بمیرم

بیشتر برا شوهرم ناراحتم بنده خدا اگه من بمیرم بدون زن میمونه😭😂😂😂 طفلک از دیشب نخابید میگه فردا عمل داری از استرس خابش نبرده

من از ساعت ۸ مغرب خابیدم تا الان حالا پاشدم دیدم بیداره🥺

اقاااا من غلط کردم نوبت عمل گرفتم خیلییی میترسم هم از مردن هم از درد بعدش

واییی چیکار کنم دیروز هم رفتم پول دکتر تصفیه کردم واریز کردم براش

بدبختی دیگه پولو دادم نمیشه کنسل کنم حالا کاش فقط پول بیعانه بود برمیگشتم دقیقه نود

واییی خدا چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میترسم بمیرم فعلا با شسماغم دارم میسازم😂

سالی یکی دو نفر امکان داره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عمل بینی دیگه خیلی خز شده همهههه انجام دادن 

من الان یه دماغ نچرال ببینم چهرش بیشتر به دلم میشینه

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
اسی ببخشید من میخاستم وارد سایت بشم اشتباهی گزینه خروج زدم چکار کنم هر وقت بخوام وارد بشم  فرم ...

واسه همه همینه

برایه ورود باید فرم پر کنی

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
اسی ببخشید من میخاستم وارد سایت بشم اشتباهی گزینه خروج زدم چکار کنم هر وقت بخوام وارد بشم  فرم ...

گزینه مرا به خاطر بسپار رو بزن دیگه فرم نمیاد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

منم از همین میترسم که تا حالا عمل نکردم 

ولی امکانش خیلی خیلی کمه ،اطرفیان که عمل کردن والا دردی حس نکردن میگم اسونترین عمله

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __