2777
2789

اول بگم من میدونم مامانمم مقصره ولی 

این زنه بیشعور حداقل ۳۰سال از مامانم سنش کمتره 

امروز مث اینکه بحثشون شد (اجازه بدین باز‌نکنم ولی این مورد حق با مامانمه)

به مادر پدر فوت شده ی مامانمو فوش داد مامان منم برگردونذ بهش 

و اومد ب مامانم سیلی زد 

مامانمم هلش داد 

وقتی مامانم بهم زنگ زد گفت یه لحظه سرم تیر کشید از اعصابنیت موندم چی بکنم از طرفی ۱ماه عمل بینی کردم برم بزنم ذرگوشش اونم میزنه دماغم نابود میشه از طرفی نمیتونم ساکت بمونم باید تلافی کنم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم مقصره یک  چون نباید با آدمای ک در حدش نیستن حتی هم کلام شه  دو اینکه اصلا نباید ا ...

دعوا سر چی بود خونسرد باش محلش نزار دعوا رو بزرگتر نکن

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
هر دو اصلا نمیتونم بگم کدوم اما در هر حال نباید دست بلند میکرد برای صورت ماه مامانم بمیرم بخدا دلم م ...

ببین میدونم چی میگی 

اما 

تو دعوا حلوا خیر نمیکنن

از اوناست که عصبانی میشه نمیفهمه داره چیکار میکنه 

یکی اون گفته یکی مامانت اون زده مامانتم هل داده تمام

ولش کن 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
زنه سلیطه ست مادرتو زده یعنی احترام حالیش نیست شما اگه بری که دیگه هیچی 😐. 

بیین دعوای اینا سر دراز داره خیلی ب مامانم توهین کرده ماها همش ب اصرار مادرم سکوت کردیم اگ ایندفعه هم کنم دوباره  جرات اینکار ب خودش میده بعد دیگ باید اعدام بشم چون میکشمش

منم بودم می رفتم جرش می دادم چون عصبی ام نمی تونم اروم باشم ولی به تو میگم اروم باش چون یک دعوا ممکنه باعث کشته شدن کسی بشه بعد دو خانواده بدبخت بشن

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️