2777
2789
عنوان

دندون پسر چهار سال و نیمم افتاد😟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟! خدا خیرت بده، من اصلا یادم نیست. چقدر غصه خوردم از وقتی افتاد😅

بعدم عزیز دندون ربطی به پوکی استخوان نداره که

باز نگرانید میتونید عکس دندونش به دندون پزشک نشون بدید 

ولی تا جایی که خودم یادمه دندونای ماهم خالی بود زیرش اتفافا دورش عاج داشت دستمو سیخ میداد توش خالی بود 

بعدم عزیز دندون ربطی به پوکی استخوان نداره که باز نگرانید میتونید عکس دندونش به دندون پزشک نشون بدی ...

خدا خیرت بده😍 از وقتی افتاده کلی تو گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم، الان که شما گفتی باز رفتم سرچ کردم که ریشه ی دندون های شیری چه شکلیه، نوشته بود که دندون شیریوقتی میفته ریشه نداره😍 ان شاء الله هر چی از خدا میخوای بهت بده😍

خدا خیرت بده😍 از وقتی افتاده کلی تو گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم، الان که شما گفتی باز رفتم سر ...

ممنون عزیزم ❤️

مثل من مامان نگرانی هستی منم تا بچم یه چیزی میشه سریع سرچ میکنم 😅خوشحالم کمکی شد برات 

پیر میشی عزیزم انقدر اذیت نکن خودته بچه ها هر روز یه داستان جدید دارن تا بزرگ بشن 

خدا انشاالله حفظشون کنه❤️

ممنون عزیزم ❤️ مثل من مامان نگرانی هستی منم تا بچم یه چیزی میشه سریع سرچ میکنم 😅خوشحالم کمکی شد بر ...

همیشه میگم خدا هیچوقت منو با بچه هام امتحان نکنه، چون تحملشو ندارم😅

خدا بچه هاتونو حفظ کنه و ان شاء الله عاقبت به خیر بشن. فکر کنم از این به بعد هر کدوم از دندوناشون بیفته یاد شما بیفتم😅 و قطعا دعاتون میکنم

همیشه میگم خدا هیچوقت منو با بچه هام امتحان نکنه، چون تحملشو ندارم😅 خدا بچه هاتونو حفظ کنه و ان شا ...

ممنون عزیزم 😁

اگه یه وقت یادم افتادید برای سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید عزیزم🥰❤️هم شما ثواب کنید هم من

انشاالله همیشه سلامت باشید 😍