2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی که به نظر من وزنت متناسب با قدته ولی اگر اصرار داری چاق بشی 21روز شکوفه ی سنجد با عسل بخور چاق میکنه سیب زمینی سرخ کرده هم خوبه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

عزیزم اتفاقامنم دیشب تاپیک زدم بااین موضوع البته برای شوهرم دوستان پیشنهادای خوبی دادن امروزم رفتم داروخونه دکتری که اونجابودیه قرص ویه قوطی پودربهمون دادوتضمین کردکه همسرم زودوزن میگیره حالابایداستفاده کنه ببینیم چی میشه

قشنگ ترین لبخنددنیالبخنددخترمه💗💗💗

من تا سال آخر دانشگاه خیلی لاغر بودم.قد ۱۷۲ وزن ۵۰.از اون سال تصمیم گرفتم بیخیااال باشم.عادتای جدید تو خودم ساختم خودمو موظف به خوردن وعده های اصلیو میان وعده کردم.حتی واسه میان وعده هام ساعت گوشیمو میذاشتم زنگ میزد.بی اشتهاییمم با قرصای فارماتون درمان کردم.اونسال ۸ کیلو اضاف کردم شدم ۵۸.بعد از اون وقتی ازدواج کردم وزنم اومد روی ۶۴.و الان که حاملم ۷۲ کیلو شدم تا الان.حرص خوردنو استرسو بذار کنار و وعده های غذا و میانوعده ها رو مرتب کن.مقدار کالری مورد نیاز بدنتو با توجه به قدو وزنت پیدا کنو کالری مواد غذایی که درطول روز میخوریو حساب کن ببین چقد کم میخوری و چقد باید بیشتر بخوری تا توی چندماه به مقدار دلخواه وزن اضاف کنی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

منم هر چی میخورم چاق نمیشم

یه مدت زیاد خوردم بی فایده بود یه مدت هم هست نسبت به غذا بی میل شدم اسم غذا میاد حالا تهوع میگیرم ولی مجبوری میخورم دیگه نمیدونم چمه

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
عزیزم اتفاقامنم دیشب تاپیک زدم بااین موضوع البته برای شوهرم دوستان پیشنهادای خوبی دادن امروزم رفتم د ...

چی هست اسماشون ؟ خانوما هم میتونن استفاده کنن ؟