یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تا سال آخر دانشگاه خیلی لاغر بودم.قد ۱۷۲ وزن ۵۰.از اون سال تصمیم گرفتم بیخیااال باشم.عادتای جدید تو خودم ساختم خودمو موظف به خوردن وعده های اصلیو میان وعده کردم.حتی واسه میان وعده هام ساعت گوشیمو میذاشتم زنگ میزد.بی اشتهاییمم با قرصای فارماتون درمان کردم.اونسال ۸ کیلو اضاف کردم شدم ۵۸.بعد از اون وقتی ازدواج کردم وزنم اومد روی ۶۴.و الان که حاملم ۷۲ کیلو شدم تا الان.حرص خوردنو استرسو بذار کنار و وعده های غذا و میانوعده ها رو مرتب کن.مقدار کالری مورد نیاز بدنتو با توجه به قدو وزنت پیدا کنو کالری مواد غذایی که درطول روز میخوریو حساب کن ببین چقد کم میخوری و چقد باید بیشتر بخوری تا توی چندماه به مقدار دلخواه وزن اضاف کنی
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!