خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه ابریزش و گلو درد نداشت یهو فقط سرفه بود الان دارو ابیموه طبیعی مرتب میدم ترسیدم که با سرفه شروع ...
سرم بزنه حتما اگر ادامه داشت
بیزحمت نظرسنجی اخرین تاپیکم شرکت کنید اسم دخملیم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
منم یه هفته پیش اینطوری شدم بیرون روی ام هنوز قطع نشده بدن درد پاهام و لگنم درد میکنه و حالت گرفتگ ...
اره متاسفانه من پدرم گرغته بود چون سنش بالاست تو پاهاش ضعف داشت خورد زمین لگنش شکسته و کلی دردسر