2777
2789
عنوان

دو روزه دعوا دارن

79 بازدید | 5 پست

بچه ها آبجیم اینا دوروزه تو خونشون دعواس .الهی بمیرم براش 

شوهرش هی زنگ‌میزنه به ما بدوییراه میگه . ساعت۱۱شب دخترش پیام داده تروخدا بیایین مارو نجات بدین بابام داره مامانمو‌میکشه 

حالا نمیدونم شوهرس یا خواهرزادم

ولی خیلی نگرانم ، بابام تازه فوت کرده و یه دخترتنهام نمیدونم چطوری کمکشون کنم 😭

ازشدت نگرانی براشون نمیتونم بخوابم . ازیه طرفم خونمون ویلاییه دیوارامون خیلی کوتاهه. شوهرش تهدیدکرده میترسم بیاد اذیتمون کنه 

اگه نمیخوایین همدردی کنین و فکرمیکنین دروغ میگم کامنت منفی نذارین خودم ب اندازه کافی حالم بد هست

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
والا منم همیشه خونمون دعواست کاری نمی تونم بکنم 

خودت تماس بگیربا۱۲۳ 

منم زنگ زدم ولی گفتن اول باید۱۱۰ بیاد بعدما بیاییم وارد خونش بشیم

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت تماس بگیربا۱۲۳  منم زنگ زدم ولی گفتن اول باید۱۱۰ بیاد بعدما بیاییم وارد خونش بشیم

حقیقت اینه که پدر مادر من بازم بعد تماس من دعوا میکنن اگه زنگ بزنم به جایی بعدش بابام بیشتر گیر میده تنها راهش طلاقه 

حقیقت اینه که پدر مادر من بازم بعد تماس من دعوا میکنن اگه زنگ بزنم به جایی بعدش بابام بیشتر گیر میده ...

کاش واقعا طلاق راحت بود

خیلی زود آبجیمو ازدست شوهرمعتادش نجات میدادم