2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چقدرم بدی دیدی از کسی 

هیچ وقت آرزوی مرگ واسش نکن 

فقط جوری پیشرفت کن ک این پیشرفت و موفقیتی که تو زندگیت داری بره تو چشماش از ک..بسوزه

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

ی جمله میگم عزیزدلم و تمام

مرگ و زندگی دست خداست هیچوقت ب خودت اجازه نده این حق رو از کسی بگیری، حتی اگه دشمنت‌ باشه

با این کار تو کار خدا دخالت کردی و علنا‌ گفتی باهات میجنگم‌ ، در ضمن در حق اون بنده خدا هم بد کردی

مطمئن باش چند برابر ب خودت برمیگرده

ب جاش همه چیو بسپر ب خدا ببین چطور واست جبران میکنه

هر چقدرم بدی دیدی از کسی  هیچ وقت آرزوی مرگ واسش نکن  فقط جوری پیشرفت کن ک این پیشرفت و ...

میدونی دارم دق میکنم ۳ سال تمام از دستش سوختم فقط میخوام بدونم خدا کجاست

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره
ی جمله میگم عزیزدلم و تمام مرگ و زندگی دست خداست هیچوقت ب خودت اجازه نده این حق رو از کسی بگیری، حت ...

فقط دارم میمیرم لجن تر از این ادم من ندیدم نابودم کرد 

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره

ارزوی مرگ؟ 

متاسفم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

میدونستی دعا اول به خود ادم برمیگرده و نفرینم همینطور فک میکنی چرا ایران به این روز افتاده ....

دقیقا خیلی قشنگ گفتی

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

فقط دارم میمیرم لجن تر از این ادم من ندیدم نابودم کرد 

مطمعن باش یه روزی تاوان پس میده من یکی رو میشناسم بعد از ۲۰ سال به طرز وحشتناکی تاوان پس داد واگزارش کن به خدا و به زندگیت برس بموقع تاوان پس میده شاید به این زودی ها نباشه پس ولش کن و واگزارش کن به خدا یا اگه میتونی ببخشش

میدونی دارم دق میکنم ۳ سال تمام از دستش سوختم فقط میخوام بدونم خدا کجاست

هست گلم همین اطرافه 

بسپارش دست خدا چنان چرخ می‌چرخه و جوابشو از کارما میگیره که می‌شینی به تماشاش تخمه میشکنی

اینم بگم بد کسیو نخا اگه بهت خیلی بدی کرد اونم بسپار دست خدا بگو فلانی این کارو بام کرد میبینی نمیتونم جوابشو بدم زیادی در حقم بدی کرده تو جوابشو به جا من بده

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦