2777
2789
عنوان

موهام میریزه کمک کنید

64 بازدید | 11 پست

موهام شدید داره میریزه شدید طوری که موهامو دوتایی و یا بیشتر میبافتم اندازه یدونه ی الانم میشد خیلی ناراحتم بگید چیکار کنم و اینکه چربی خونم بالاست و غلظت خون دارم ینی از کروسترول بالاعه؟یه روشی بگید درمان شه تا عمر دارم یادتون میکنم

قرص بیوتین بخور زینک بخور

از دکتر هم سوال کن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=335231794]آخه به خیییییلی چیزا بستگی داره و اینکه یهو شروع شده نیاز به

تقریبا یک سال میشه که کم پشت شده 

ولی الان خیلی شدیده ریزش موم

یک هفتس منو درگیر کرده اهن و زینک میخورم

قرص فولیکوژن به تنهایی جواب نمیده؟

خوبه اونم موثره

حتما نیازی نیست باهم باشه ولی اینا رو در کنار هم استفاده کنید خیلی موثره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
[QUOTE=335231794]آخه به خیییییلی چیزا بستگی داره و اینکه یهو شروع شده نیاز به تقریبا یک سال میشه که ...

ببین یه چیز بهت میگم که خیییییلی مهمه و اون گردش خونه

اگه شما بهترین تغذیه رو داشته باشی و همه چیز اوکی باشه مکملهای خوبم برای موهات بخوری ولییییی اون خونی که توش پر از مواد مغذی هست به فولیکول مو نرسه به درد نمیخوره انگار همزمان کمبود کلی ویتامین و مواد معدنی و … داری

پسسسس باید خونرسانی به سرتو بالا ببری چطوری؟ با ورزشهای هوازی

کلسترول و غلظت نون خودش باعث میشه خون راحت و روان حرکت نکنه پس با تغذیه خوب کلسترولتو پایین بیار و ورزش کن