2777
2789
عنوان

شوهرم پول زیادی ازم مخفی کرده

329 بازدید | 20 پست

شوهرم خداروشکر درآمدش خوبه و همه درآمدش توی کارت منه، همیشه میگفت هرچی دوست داشتی نیاز به اجازه من نیست بخر. منم به حد نیاز خرید میکردم. اخلاق و رفتارش عالیه. توی کارتش 280 تومن بود همیشه میگفت واسه من نیست دست من امانته منم چون همه درآمدش دست من بود هیچوقت شک نمیکردم( چون با خودم میگفتم بجز درآمدش ک دست منه درآمد دیگه ای نداره پس راست میگه واس خودش نیست )

یه سری یه معامله کردیم که 280  تومن از کارتش داد گفت از دوستم اجازه گرفتم تا پولش خرج کنم بعدا بهش میدم ولی من دیگه باورم نشد اصرار کردم گفت آره راستش واسه خودمه میخواستم سر وقت بهت بگم. 

سر همون معامله از داداشم 200 گرفت ک اونم یک ماهه پس داد( صاحب چک دوستش بود) ک گفت باید سریع تر پول دوستمو برگردونم ولی هیچوقت پولو برنگردوند هروقتم بهش میگم  هنوز پول دوستت ندادیا میخنده و از جواب دادن طفره میره مطمعنم اونم واسه خودش بوده ولی دست دوستش بوده 

یعنی از من 480تومن مخفی کرده 

این قضیه واسه سه ماه پیشه 

اصلا بهش اعتماد ندارم از اون موقع هم دیگه نمیخوام درآمدش دست من باشه 

همیشه میگفت من چیزی ازت مخفی نمیکنم ولی الان دیگه دلم باهاش صاف نمیشه

شما جای من باشید چیکار میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ وقت خودمو قاطی حساب کتابای شوهرم نکردم که دروغ هم بگه 

مرد باید پول داشته باشه برای مبادا بیخودی داری ناراحت میشی ۴۰۰ تومنم دیگه الان برای یه مرد پولی نیست 

والا شوهر تو یبار دروغ گفته شوهر های ما پونز ه ساله زنشم حقوقشم بهم نمیگه چقدره 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

دوباره به روال قبل ادامه میدم از خودم نمی‌زنم براخودم خوب خرج میکنم این گوشه کنار براخودم پول پس انداز میکنم لباس خوب کرم خوب ویتامین خوب سرگرمی که دوست دارم و انجام میدم عزیزم این یه نقاب ازنقابهای شوهرت هست مردها اکثرا همین جوری میگن بگیم پول داریم فوراقبر پول رو زنامون میکنن به رو خودتم نیار

شوهر منم همینه. 

ولی من ناراحت نمیشم. 

نمیدونم چقدر داره. اصلا نمیگه. 

فقط میدونم پس انداز میکنه. 

شما هم سخت نگیر. 

مرد ها اگه همه چیزشون را به زن ها بگن. بعضی زن ها ولخرج هستن. یک روزه همه چیز را میخوان خرج کنند. 

شوهر به این خوبی داری. کارت شوهرت تو دست توعه.

من حالا اصلا از شوهرم پول نمیگیرم. همه وسایل و لباس ها و مایحتاجم را با پول خودم میخرم. لباس بچه ها را هم خودم میخرم. 

من هیچ وقت خودمو قاطی حساب کتابای شوهرم نکردم که دروغ هم بگه  مرد باید پول داشته باشه برای مبا ...

موضوع مخفی کردنشه ک از من پول تو جیبی می‌گرفت ک بهم بفهمونه همه چی دست توعه من هیچی ندارم 

خیلی از مرد ها پول مخفی دارن. چه اشکال داره. 

پول شما که نیست. پول پدر شما که نیست. 

پول حلاله. خودش زحمت کشیده درآورده. 

برای آینده شما و بچه و خودش کنار گذاشته

آدم برای روز مبادا میزاره کنار. 

پس فردا اتفاقی افتاد خرج میکنه. 

دوباره به روال قبل ادامه میدم از خودم نمی‌زنم براخودم خوب خرج میکنم این گوشه کنار براخودم پول پس اند ...

از وقتی این دروغو ازش فهمیدم دو برابر قبل ازش واسه خودم پول میگیرم و حتی رفتم بیمه زنان خانه دار اسم نوشتم و حتی پول خرجی لباسامم ازش جدا میگیرم. 

منی ک ولخرج نبودم اینجوری کرد باهام پس حقشه دوبرابر قبل خرجیمو ببرم بالا