2777
2789
عنوان

بلیط قطار واسه مشهد

1037 بازدید | 14 پست
سلام دوستان دارم دق می کنم اصلا واسه مشهد بلیط گیر نمیاد.مامانم اینا مشهد زندگی میکنن ما هم هر وقت می خواهیم بریم با این مشکل رو برو می شیم.اخه شوشو فقط تو ایام تعطیل می تونه بیاد که تو این روزا هم قربونش برم بلیط گیر نمیاد.نمی دونم چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی به شو شو میگم با ماشین خودمون بریم میگه نه نمیشه بهش اطمینان کرد شاید تو راه بذارتمون.با اتوبوسم که نمیشه تو این فرصت کم....تازه اگه گیر بیاد کل 4 شنبه رو تو راهیم و جمعه هم تو راه برگشت به خاطر یه روز ؟؟؟ندیده باید برگردیم
از کجا می خواید بیاید مشهد ؟!

ب نظر من هم برین راه آهن جواب میده .
اما خب شما که برنامه دارین واسه اومدن ، 1 ماه قبل ترش بلیط رزرو کنید ... نهایتش اینه که برنامتون عوض میشه و کنسلش می کنید ...

الان دختر خاله ی من از تهران می خواد بیاد مشهد . از ی ماه پیش رزرو کردن و هفته ی دیگه بلیط دارن .
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
از تهران می خواهیم بریم.از دست این مردا مگه میشه برنامه ریزی کرد ...کارش مشخص نبود تازه امشب معلوم شد که 5 شنبه مرخصی داره. این هفته هم به هر دری زد بلیط بی بلیط.
مرسی توت فرنگی جون حواسم به شما هست همیشه به همه کمک میکنی و تو تاپیکا نظر میدی .واسه ما شناخته شده هستی.حالا واقعا فکر میکنی بریم راه اهن کارمون راه میوفته؟؟؟
خانمی منم مشهدیم و در حال حاضر مثل شما از شهرم دورم و گاهی اوقاته این مشکل برامون یش میاد ( این جا قطار نداره برای بلیط هوایما ) ......... شما کدوم شهری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه تهرانی برو راه اهن طبقه بالا شاید جا اشته باشه ...............