2777
2789
عنوان

چشم پراب نشانه اعتیاده؟

377 بازدید | 22 پست

شوهرمن یه ساله پاکه قبلا متادون وتریاک بوده الان چندروزیه چشماش یه حالتیه پرآبه ولی ازچشمش نمیریزه پایین به نظرتون چرااینجوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اینم لغزش کرده

عزیزم من نمیتونم ته دلتو خالی کنم بگم اره 

جیباش اینارو بگرد.

شایدم به هوای بهار حساسیت داره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

هی شوهرمنم گل و حشیش و گاهی قرص میخوره....عزیزم تا ترک نکرده بچه دارنشو.....اماتجربه ثابت کرده ترک نمیکنن..یه مدت میزاره کنار ولی باز میره سمتش‌....برباعث و بانیش بر اون قاچاقچی و ساقی لعنت

هی شوهرمنم گل و حشیش و گاهی قرص میخوره....عزیزم تا ترک نکرده بچه دارنشو.....اماتجربه ثابت کرده ترک ن ...

عزیزم من بعد پونزده سال فهمیدم انقد که زرنگ بود بچه هم دارم ولی الان یه ساله ترک کرده اگه لغزش کنه ولش میکنم

الان چندروزه اینجوریه به بهارحساسیت نداره وون قبلا اینجورنبود

پس بگرد تو وسایلش تو ماشینش زیر صندلی ها ببین چیزی پیدا میکنی یا نه.علائم تراماد.ل هم بزن چون کلی علائم دیگه داره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره