2777
2789

باید چی بگی چجوری رفتار کنی که نه میگی زشت نباشه ادم بدی بنظر نیای 

مثلا محترمانه بگی نه مرسی

نه خالی

نه ممنون😂😕

امروز یه پسره اومد شمارمو خواست مودبانه گفت منم گفتم نه متاسفانه بعدش گفت خب لطفا ایدی اینستاتون و ازین حرفا منم مودبانه گفتم نه اونم خدایی شخصیت داشت خیلی اصرار نکرد ولی ادم باید چجوری باشه که بقیه ناراحت نشن🦦چون حس کردم یکم ناراحت شد جلودوستاش

صبر به ابطال فرج نیست.

خب ببین تعارف که نداریم 

خوشم بیاد میدم

نیاد نمیدم 😁

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت بشه 😐😐😐

به درک

چرا باید اضطراب اینو داشته باشید که اگر پیشنهاد پسری رو رد کردید دلش میشکنه؟؟

آخرش همینا بعد از اینکه ازتون سیر شدن بیشترین ضربه رو بهتون میزنن و میرن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
خب اون که اره چجوری ریجکت کنیم طرف ضایه نشه😂

بگو با کسی تو رابطم یا به سبک هیدن بگو عاشقتم ولی تو رابطم 😔😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ناراحت بشه 😐😐😐 به درک چرا باید اضطراب اینو داشته باشید که اگر پیشنهاد پسری رو رد کردید دلش م ...

اره البته پسرا دلشون دریاست این نشد اونیکی😂🥸

صبر به ابطال فرج نیست.