عسلآ مدیر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1310 عنوان تووکوچمون خواستگاریه😍🥺😂 | مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 48 پست دختر همسایمون پرستاره فکنم حدود ۳۰سال باشه ولی بیبی فیسه یه دختر خیلی نازو مهربونالان داشتیم میرفتیم مهمونی دیدم ته کوچمون پر از ماشین بود داداشای دختره اومده بود با خواهرش و یه ماشین مدل بالا من حدس زدم خواستگاریه خیلی خوشحال شدم براش اوخی😍🥺😂 1403/01/23 | 21:53 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلآ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1310 خیلی خوشتیپه خیلی پولداره خب ولی تفکرش اصلا دوست ندارم کلا بر خلاف منه نمیدونم واقعا موندم خودم این ... خب عزیزم تفکرش منظورت چیه دقیق؟اگه چیز جزئیه خب رهاش کن
zeinabbiiiii عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 3247 خب عزیزم تفکرش منظورت چیه دقیق؟ اگه چیز جزئیه خب رهاش کن تا اونجایی که من میدونم با چند بار مواجه که باهاشون داشتم جوری حرف میزنه انگاری ما زنا خدا زدمون زمین چطور بگم خیلی خودشو دست بالا میگیره البته اینکه بامن چطور باشه نمیدونم اصلا حتی صحبتی ام درموردش نشده یا از نظر عقاید دینی فرق داریم باهم
رووویاااا عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 7949 الهیی مبارکهه چرا دعوت نشدین؟ دوست نزدیک نیستیم الان همسایه ها رو هم دعوت نگرفتن سلام