2777
2789

هیچکدوم دوتاش بده تا جایی ک دیدم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریمی دو نفرو‌ از فامیل عمل کرد یکی افتضاح اون یکی عالی الان قیمت عمل چنده؟

ای وای :(( من از شهر دیگه کرمانشاه عمل دارم . 

۳۰ الی ۴۰

دکترای تهران بینی عروسکی ۸۰ تا ۹۰ میگیرن‌‌ میگفتن کرمانشاه عروسکی با قیمت خوب عمل میکنن

اخه‌ من از یه شهر دیگه پیش محمودی نوبت زدم میگن عروسکی کارش خوبه بعضیام میگن کریمی جفتشونم ۳۰/۴۰ت م ...

والا دکترای کرمانشاه کلا دارن خراب میکنن حالا بستگی به سلیقه خودتم داره

من کار هیچکدومو نمیپسندم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

برو پیش علی دولتی کاراشو ببین عالیه

هست خرم اباد خودشم کرمانشاهیه

من ازشاباد رفتم پیشش دوتومن بهم تخفیف داد

ب زودیم فکرکنم میخواد بیاد کرمانشاه مطب بزنه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

برو پیش علی دولتی کاراشو ببین عالیه هست خرم اباد خودشم کرمانشاهیه من ازشاباد رفتم پیشش دوتومن بهم ...

تو شهر خودمونه‌ دولتی خرم آباد.

مطب سر زدم افتضاح بودن کاراش خیلی هم بد اخلاق بود😑

تو شهر خودمونه‌ دولتی خرم آباد. مطب سر زدم افتضاح بودن کاراش خیلی هم بد اخلاق بود😑

عزیزم دولتی خرم اباده خیلی وقته نیومده کرمانشاه

واینکه کجا اخلاقش بده ؟ واسه ما ک اخلاقش خیلی خوب بودهمش شوخی میکرد

کارای پیجشو ببین کجاش افتضاحه

من خودم تازه عمل کردم راضیم ازش فقط این ک نمیاد کرمانشاه باید بکوب برم خرم اباد جادش خوب نیست اذیتم میکنه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

ای وای :(( من از شهر دیگه کرمانشاه عمل دارم .  ۳۰ الی ۴۰ دکترای تهران بینی عروسکی ۸۰ تا ۹۰ می ...

ببین دختر عمم بنظرم مراقبتهای بعدشو درست انجام نمی‌داد مثلاً بد چسب کاری میکرد اما اون یکی فامیلمون خیلی خوب شده

سمیه ثمین هم ی نمونه ازش دیدم دوست خواهرم عمل کرده بود خیلی مدلش خوب بود تو پیجشون برو.

ایلامم دکتر باستانی کارشو دیدم خوب بود