2777
2789
عنوان

خواهر اکسم زنگ زد .

226 بازدید | 14 پست

امروز خواهر اکسم تماس گرفت ( خب اون الان چند ماهی میشه که با رفیق سابقم عقد کرده و منم ازش گذشتم ) 

ولی خواهرش داشت می‌گفت داداشم حالش خوب نیست جان عزیزت حلالش کن , بگذر ازش بذار خوشبخت شن جفتشون هم خودش هم رفیقت .

گفتم من خیلی وقته از جفتشون گذشتم , حلالیت طلبیدن الان هیچ تاثیری نداره بعد قطع کردم . دوباره بعد چند روز حالم بد شد , حس میکنم دنیا داره دور سرم میچرخه :)

👰Only Mohammad

بلاکش کن 

دیگم ناشناس جواب نده 

یا کلا خطت رو عوض کن

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطمو عوض کردم نمی‌دونم از کجا شمارمو گیر اورده

خوب کردی 

ولش کن 

کلییی زمان و مسیر پیش روته 

و مطمئن باشه چیزی که سهم توئه هم از کنارت رد نمیشه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
خیلی گناه داشتی 

هیچوقت یادم نمیره 

زنگ زدم به رفیقم گفتم فقط بگو چرا تو بهم خیانت کردی ؟

گفت فلانی ( اکسم ) انقدر خوب بود که تو لیاقت خوبیاشو نداشتی . ولی من مثل تو نیستم 

اون لحظه پودر شدم رسماً

👰Only Mohammad

سلام متاسفم که این تجربه تلخ رو داشتی 

مردا اولش براشون مهم نیست اما بعد چند ماه میفهمند چه غلطی کردن اما ما خانوما  اولش عزا داری می کنیم  و بعدش برامون تکراری و پذیرفته میشه . نزار دوباره برگردی تو همون حال 

الانم خودتو جمع کن و یه کاری که سرحالت میاره انجام بده

میخواد غذا باشه . فیلم اهنگ شاد هر چی نزار حالت اینجوری بمونه تو عزا داریتو کردی تموم شد رفتتتتتتت برای همیشه