2777
2789

۹ هفتمه

پریشب یه کم تب کردم از دیروز هم تا حالام تنم یک عالمه دونه زده

اصلا نمیدونم از کجا گرفتم هیچ کس دور و برم نداشته

رفتم دکتر قرص داده و گفته فعلا باید صبر کنی دوره اش بگذره تا بعد بفرستیمت سونو

تو رو خدا کنین برا بچه چیزی نشه

کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا نترس جاری منم الان۷ماهه حامله همین حدودای شماگرفته نترس چیزی نمیشه فقط اونودکترگفته هرروز بره حموم ولی رفته ردش روصورت وبدنش مونده من پسرم ماه پیش گرفت نفرستادمش حمام خداروشکر یکدونه جاش نموند

عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی اصلا فکر جنینت نباش 

خواهشا احساسی تصمیم نگیر و جدی پیگیری کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یادت باشه سزارین باید بکنی  برات آیه الکرسی میخونم

چرا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سیستم ایمنیتوقوی کن تازودترخوب بشی ان شالله که طوری نمیشه استرس الکی باعث میشه دیرترخوب بشی صدقه بزا ...

خیلی ممنون که یادم انداختی حتما صدقه میذارم

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

لیموشیرین و لیموترش و هندوانه و دمنوش بابونه تو این چند روز حدود ۱۰روز بخور

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
دعای هفتم صحیفه سجادیه رو بخوون انشا الله بلا به دوره... در دوران کرونا میخوندم اصلا اذیت نشدیم

ممنون حتما میخونم