2777
2789
عنوان

ازدواج کسی که دوسش دارم:)

241 بازدید | 13 پست

داشتم به این فکر میکردم اگه یه روزی بخواد ازدواج کنه چی؟

هوف الان یهویی بهش فکر کردم و دلم گرفت 

الان دوسال از کات کردنمون گذشته یه رابطه دو روزی برای سرگرمی البته برای اون من خیلی تلاش کردم برشگردونم و دوست داشتنمو از این بیشتر بهش نشون بدم ولی اون نخواست

همیشه وقتی با حالت دردناکی بهش میگم نکن اینکارو بامن من دوست دارم یه نفس خیلی عمیق میکشید و سکوت طولانی بعد میگفت نداشته باش من ولش کردم گذاشتم دور اون درو دافا باشه و منم از دور نگاش کنم 

خیلی خوشگله خیلی اینقدر نازو بانمکه انگار خدا ماچش کرده:)

کاش اونم دوسم داشت البته اگه داشت و میومد خواستگاری خانواده من با اون طایفه مشکل دارن و هرگز قبول نمیکردن

یادمه میگفتن که خانوادش تو فکر دختر داییشن که جورش کنن و پسره نمیخواد نمیدونم شاید بعدها نظرش عوض شد 

شهرمون کوچیکه و من مدام میبینمش واقعا اگه یروزی ازدواج کنه چی:)ببین اونو نمیخاماا چون خیلی بده فقط امیدوارم یکی بعدها بیاد تو زندگیم که خیلی شبیش باشه و به اون اندازه ای که اون منو نمیخاد اون منو دوس داشته باشه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراش بچگیم پس فردا عروسیشه ...

فکر میکردم حس بچگیه و یادم رفته ...حتی الان میومد خواستگاری میگفتم نه ...ولی وقتی شنیدم گریه کردم .... دو روزم رو قلبم سنگینی میکرد 

نمیدونم فازم چیه

از الان بذر خیانت تو مغزت میپاشی ینی چی یکی بیاد شبیهش باشه 

شرایطش خوب باشه ولی شبیه اون باشه 

تو عاشق طرف نیستی فقط از چهرش خوشت اومده  اگ عاشق بودی پای تمام کم کسریاش وای میستادی دوست عزقز

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

عزیزم . ولی کاش بتونی بهش فکرنکنی

بهش فکر نمیکنم و کلی تلاش کردم که دیگه دوسش نداشته باشم موفق هم شدن تا حدودی  ولی بعضی اوقات واقعا میمونم اگه یروز ازدواج کنه چی:)

از الان بذر خیانت تو مغزت میپاشی ینی چی یکی بیاد شبیهش باشه  شرایطش خوب باشه ولی شبیه اون باشه ...

اخه خیلی دوسش دارم

ایشون رو من با تمام بدیاش دوست داشتم

من خیلی تلاش کردم بمونم ولی هیچوقت نشد 

اونقدر دوییدم که اگه یکی بپرسه چرا نشد پیش دل خودم شرمنده نمیشم و به جرعت میتونم بگم من کلی تلاش کردم ولی اون نخواست من باشم

یکم از صورتشو توصیف کن🙂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اخه خیلی دوسش دارم ایشون رو من با تمام بدیاش دوست داشتم من خیلی تلاش کردم بمونم ولی هیچوقت نشد&nbs ...

بهتر که نشد  

من دق بخاطر ی کسایی کردم فکر کردم از فکرشون  شاید به صبح نرسم که الان واسم مردن 

و خدا روشکر میگم که شوهری دارم اینقد حمایتم میکنه  و بیشتر شکر میکنم که اون وارد زندگیم نشد

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

بهتر که نشد   من دق بخاطر ی کسایی کردم فکر کردم از فکرشون  شاید به صبح نرسم که الان واسم ...

🥺خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن حتما یه ادم خوب وارد زندگیم شه که تایپم باشه

یکم از صورتشو توصیف کن🙂

قدش بلنده پوست گندمی داره موهای فر و مشکی داره چشای خیلی خوشگلی داره رنگ عسلی و ابروهای نازک لبای بزرگ و خوشفرم روی دستشم سه چهار تا تتو داره 🥲