2777
2789

سلام دوستان

من با یه نفر دارم آشنا میشم که بعد از سه جلسه ملاقات حس خوبی بهش دارم اونم همین طور.

چون همکلاسی دوران لیسانسم بوده یه شناخت دورادور ازش دارم ولی سالها بود ازش بی اطلاع بودم تا چند ماه پیش که توی اینستا مجدد همدیگه رو دیدیم و ارتباطی شکل گرفت.

تقریبا توی همه چیز با هم تفاهم داریم و خوب همدیگه رو درک می کنیم و واقعا از درک متقابلش احساس آرامش و رضایت می کنم. فقط تنها موردی که هست اینه که هر از گاهی مشروب مصرف می کنه همراه داییش.

راستش این موضوع منو نگران کرده! من اهل مشروب نیستم و اون اصرار داره یه بار هم شده باهاش تجربه کنم! 

میخوام لطفا نظرتونو بگین!

حالا بین این همه آدم من از یکی خوشم اومده که توی این مورد واقعا نگران هستم! میترسم بعدا برام دردسر بشه چون داییش هم از همسرش با دوتا بچه جدا شده! حالا من نپرسیدم دلیلش چی بوده ولی به نظرم میشه حدس زد علتش چی بوده!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به عنوان ی دوست ازت میخواهم تمومش کنی این رابطه مسموم.بجای اینکه خودش بزار کنار داره شمارو تشویق به کار اشتباه میکنه.ازش دور شما این آدم خواسته یا ناخواسته احتمال داره بهت آسیب بزنه.حتی اگه رابطه به ازدواج ختم شه بعدها هزارتا بهت وصله زشت کثیف میزنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

شما رو نمیدونم ولی تو خانواده ی ما قبل ازدواج یکی از دلایل تحقیقاتمون اثبات عرق خور نبودن طرف مقابله

خیلی مهمه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

مشروب خط قرمزمنه.وقتی خدا حرام کرده؛ حتی یک قطره ش رو؛ من نمی تونم حلالش کنم.

انتخاب پر ریسکیه؛ اینکه ازت میخواد تو هم بخوری؛ یعنی اینکه مزه ش زیر زبون توهم بره و دیگه بد ندونی و جلوش رو نگیری.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
هراز گاهی یعنی چقدر مدت؟ یکی هست شابد سالی یکبار یا نهایت ۲ بار بخوره میشه قابل قبول اما کسی بخاد ه ...

هر وقت از داییش دوره مصرف نمیکنه ولی توی این مدت که اومده بود شهر خودمون هفته ای یک بار با داییش مصرف کردن!

راهنمای نداره دیگه کات

طرف خودش میخوره شما رو هم میخواد به مشروب خوردن بکشونه 

همین مونده دیگه فردا که بخاطر اختلاف های بیشتر کات میکنین فقط این وسط تو هم مشروب خور میشی

بعد به خاطر کات و ناراحتی و حال بدی  بعدش باید پیک پیک سر بکشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هر وقت از داییش دوره مصرف نمیکنه ولی توی این مدت که اومده بود شهر خودمون هفته ای یک بار با داییش مصر ...

اینجا چون اکثریت مذهبی هستن مشروب براشون مساوی با قتل

ببین نظر خودت چیه

خانواده‌تون چه مدلیه

کسی که بخواد مهمونی یا جایی یا باهم هستین بخوره مشکلی نداره به نظر من

شوهر من میخوره گاهی…جشنی دورهمی جایی

اینجا چون اکثریت مذهبی هستن مشروب براشون مساوی با قتل ببین نظر خودت چیه خانواده‌تون چه مدلیه کسی ...

خب اگه خودش یا خانوادش واسشون عادی و روال بود که نمیپرسید میرفت میخورد راحت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مشروب خط قرمزمنه.وقتی خدا حرام کرده؛ حتی یک قطره ش رو؛ من نمی تونم حلالش کنم. انتخاب پر ریسکیه؛ ...

والله خط قرمز منم هست ولی اینقد اخلاقش خوبه رفتارش خوبه که واقعا ناراحت میشم هم دست کشیدن ازش سخته هم پذیرش این موضوع!!!